Ακολουθήστε μας

Νέα

Tα είπαν μετά το φιλικό ΠΑΣ Λαμία – Δημούτσος / Αναμένονται οι εξελίξεις

Στις κερκίδες του ΔΑΚ βρέθηκε χθες μετά από αρκετό καιρό, ο αμυντικός χαφ του ΠΑΣ Λαμία, Ελίνι Δημούτσος.

Ο Έλληνας μέσος, παρακολούθησε από κοντά την φιλική ισοπαλία του ΠΑΣ με την ΑΕΛ, ενώ η είδηση δεν είναι αυτή… αλλά η συνάντηση που είχε μετά το τέλος του αγώνα με τη διοίκηση των «κυανόλευκων».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν εκτός προπονήσεων εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ προχθες κατάφερε και επέστρεψε κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, προσπαθώντας να μπει σιγά-σιγά στο κλίμα!

Μετά το τέλος λοιπόν του χθεσινού αγώνα, ο Δημούτσος είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου αλλά και με τον πρόεδρο, τον διευθύνων σύμβουλο αλλά και τον τεχνικό διευθυντή!

Ο λόγος της συνάντησης, ήταν προφανώς να επανεξετάσουν την πορεία της συνεργασίας τους καθώς αρκετά έχουμε ακούσει, κυρίως από Αθήνα, για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε, πως ο Δημούτσος βρίσκεται στη Λαμία φορώντας τη φανέλα της ομάδας μας δύο χρόνια έχοντας σημειώσει 58 συμμετοχές, με 5 ασίστ και 1 γκολ ενώ την σεζόν όπου ο σύλλογος πραγματοποίησε την καλύτερή του σεζόν στην SuperLeague 1, ο Δημούτσος ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας!

Όπως φαίνεται θα έχουμε άμεσα εξελίξεις και νέα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, με τον Γιώργο Πετράκη σε ερώτηση από τους εκπροσώπους του Τύπου για τον ποδοσφαιριστή, να ρίχνει το μπαλάκι στη διοίκηση τονίζοντας πως δεν είναι δικό του θέμα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή