Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Τα συγχαρητήρια του Ερασιτέχνη στα εκλεγμένα μέλη της ΕΠΣ Φθιώτιδας στην ΕΠΟ

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία συνεχάρη τα μέλη της ΕΠΣ Φθιώτιδας που κατέλαβαν θέση στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Μιχάλη Κορδολέμη, ο οποίος ορίστηκε μέλος της Επιτροπής Ασφαλείας και Γηπέδων και τον Γραμματέα Χρήστο Φαφούτη  ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διαμεσολαβητών.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 συγχαίρουν:

Τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδος κ. Μιχαήλ Κορδολέμη για τον ορισμό του ως μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων και
Τον Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδος κ. Χρήστο Φαφούτη για τον ορισμό του ως Πρόεδρο της Επιτροπής Διαμεσολαβητών από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκ του Δ.Σ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα από Ελλάδα

Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!

Τελευταίος του σταθμός στην χώρα μας ήταν ο ΠΑΣ Λαμία, με τον Σάββα Παντελίδη να τον διαδέχεται τότε!

Σε…παλιά λημέρια επιστρέφει ο Τζιανλούκα Φέστα με τον Ιταλό τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ σε μια περίοδο που ο σύλλογος αναζητά αγωνιστική ανάκαμψη για να προλάβει το τρένο της παραμονής.

Ο Φέστα επιστρέφει στη χώρα μας έχοντας ως τελευταίο σταθμό τον ΠΑΣ Λαμία, από τον οποίο αποχώρησε στις 13 Νοεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Φθιώτιδα, κατέγραψε 26 αγώνες, με απολογισμό 5 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Παρά τα ανάμεικτα αποτελέσματα, κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα στην κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ απέναντι στη Βέροια, στοιχείο που αποτυπώνει τη μαχητικότητα της ομάδας του σε κρίσιμες στιγμές.

Στη Λάρισα, ο Ιταλός τεχνικός καλείται να διαδεχθεί τον Σάββας Παντελίδης, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα συγκυρία, καθώς ο Παντελίδης είχε αναλάβει τη Λαμία αμέσως μετά την αποχώρηση του Φέστα τον Νοέμβριο του 2022. Έτσι, οι δύο προπονητές συνδέονται έμμεσα μέσα από μια «σκυταλοδρομία» πάγκων που συνεχίζεται τώρα στη Θεσσαλία.

Η επιλογή του Φέστα από τη διοίκηση της ΑΕΛ δείχνει πρόθεση για έναν προπονητή με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα και γνώση των απαιτήσεων του εγχώριου ποδοσφαίρου και της ομάδας.

Ο 57χρονος Ιταλός προπονητής έχει ήδη δύο θητείες στην ΑΕΛ (2018-19, 2021), ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης (2021-22) και την Λαμία (2022). Ο Φέστα αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής (24/4) να βρίσκεται στη Λάρισα.

Στους βυσσινί έχει υπάρξει σε 2 διαφορετικές περιόδους και συνολικά 48 παιχνίδια,  14 νίκες, 14 ισοπαλίες, 20 ήττες. 

Από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης στο πάγκο των βυσσινί έκατσε για 17 ματς, με απολογισμό 3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 7 ήττες!

Το ζητούμενο πλέον είναι αν θα καταφέρει να μετατρέψει αυτή την εμπειρία σε αγωνιστική συνέπεια και αποτελέσματα, οδηγώντας την ιστορική ομάδα της Λάρισας σε τροχιά επιτυχιών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η νέα εποχή στον πάγκο της ΑΕΛ ξεκινά με προσδοκίες, αλλά και πίεση για άμεσα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή