Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Τερζής: «Πολύ καλή ομάδα η Λαμία – Θα αναπληρώσουμε το κενό του Πάλμα»

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο προπονητής του Άρη, Απόστολος Τερζής, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Λαμία, τονίζοντας πως πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, ενώ αναφέρθηκε και στην πώληση του Πάλμα στη Σέλτικ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά, ερωτώμενος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του μετά τις ήττες από την Ντιναμό Κιέβου στο ECL και τον ΟΦΗ στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα, απάντησε: «Δεν ήταν θετικά τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα για την ομάδα μας. Στις λεπτομέρειες χάσαμε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League και επίσης στις λεπτομέρειες ηττηθήκαμε από τον ΟΦΗ. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε καλά, ενώ κάποιους παίκτες τους ξεκουράσαμε μετά τα δύο απανωτά παιχνίδια και τα συνεχή ταξίδια. Έχουμε έρθει σε καλό σημείο πλέον».

Όσο για τη διαχείριση που έγινε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, για να ξεπεραστεί το ψυχολογικό πρεσάρισμα μετά από αυτές τις ήττες, επισήμανε: «Η ομάδα είναι καλά και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και στα δύο παιχνίδια που ηττηθήκαμε, ασχέτως αν δεν πήραμε κάτι κι από το ένα κι από το άλλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, ελαχιστοποιώντας τα λάθη που κάναμε στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις. Ειδικότερα αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε στις τελικές, καθώς εκεί εντοπίσαμε πρόβλημα στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Θέλουμε να είμαστε πιο εύστοχοι, για να έχουμε το εύκολο γκολ».

Σχετικά με το πώς περιμένει τη Λαμία ως αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο, είπε: «Η Λαμία έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Βόλος, στο προηγούμενο παιχνίδι της και ισοφαρίστηκε στο τέλος. Αυτό κάτι λέει. Είναι σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Εμείς, πάντως, εστιάζουμε στη δική μας ομάδα. Εστιάζουμε σε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε. Πάνω σε αυτά δουλέψαμε όλη την εβδομάδα».

Και για την τακτική προσέγγιση του αγώνα από την πλευρά του Άρη, σημείωσε: «Η Λαμία έχει ποδοσφαιριστές καλούς. Παίκτες που είναι ικανοί στις κόντρα επιθέσεις και δημιουργούν προβλήματα στον αντίπαλο. Τα έχουμε συζητήσει αυτά με τους παίκτες μας κι ελπίζουμε ότι θα κάνουμε αυτά που πρέπει για τη νίκη».

Φτάνοντας η συζήτηση στην αποχώρηση του Λουίς Πάλμα από την ομάδα και στο πόσο επιδραστικός ήταν αυτός στο σκοράρισμα, ειδικά αυτή τη σεζόν, αλλά και στο πώς θα καλυφθεί το κενό του τόνισε: «Ο Πάλμα είχε συμμετοχή στα περισσότερα από τα γκολ, που έχουμε σκοράρει ως τώρα αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν την απουσία του. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Δούλεψε αρκετά στην ομάδα μας και τον βοήθησε πολύ ο Άρης να εξελιχθεί».

Είπε ακόμη για τις απουσίες εν όψει Λαμίας: «Έχουμε πρόβλημα με τον Ζουλς και τον Σαβέριο, που είναι τραυματίες και θα περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι ο Κουέστα πριν την αυριανή αναμέτρηση. Ο Μπράμπετς είναι καλά και επιστρέφει».

Για τις από εδώ και πέρα μεταγραφικές κινήσεις του Άρη, απάντησε ο Τερζής: «Συζητήσαμε με τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Γκουκουλιά για τα μεταγραφικά θέματα. Ο κ. Καρυπίδης έχει κλείσει ποδοσφαιριστές και περιμένουμε αφίξεις για να κλείσουμε το ρόστερ μας όπως πρέπει».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή