Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Θ. Καραΐσκος: “Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου – Μπράβο παιδιά”

Το δικό του μήνυμα για το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα που έφερε την μαθηματική παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία έστειλε ο Δήμαχος Λαμιέων, Θύμιος Καραίσκος.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή του:

Η ομάδα της καρδιάς μας, μας έδωσε μεγάλη χαρά.
Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με ανατροπές και δυσκολίες για την ομάδα μας, αλλά όταν υπάρχει σχεδιασμός με σωστές κινήσεις, στρατηγική και ψυχή, όλα ανατρέπονται.
Η ομάδα μας, μας έκανε περήφανους, μας γέμισε χαρά, αλλά μας έδειξε κι έναν δρόμο: το δρόμο της στρατηγικής, της αντιστροφής της ψυχολογίας και της σκληρής δουλειάς.
Και πάνω από όλα ότι τίποτα δεν έχει χαθεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Συνεχής αγώνας μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Συγχαρητήρια στον Πανουργιά Παπαϊωάννου, στη διοίκηση, στους παίχτες, στον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και σε όλη την οικογένεια της «ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964».
Συνεχίζουμε δυναμικά δίπλα στην ομάδα μας.
Μπράβο παιδιά!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα από Ελλάδα

Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!

Τελευταίος του σταθμός στην χώρα μας ήταν ο ΠΑΣ Λαμία, με τον Σάββα Παντελίδη να τον διαδέχεται τότε!

Σε…παλιά λημέρια επιστρέφει ο Τζιανλούκα Φέστα με τον Ιταλό τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ σε μια περίοδο που ο σύλλογος αναζητά αγωνιστική ανάκαμψη για να προλάβει το τρένο της παραμονής.

Ο Φέστα επιστρέφει στη χώρα μας έχοντας ως τελευταίο σταθμό τον ΠΑΣ Λαμία, από τον οποίο αποχώρησε στις 13 Νοεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Φθιώτιδα, κατέγραψε 26 αγώνες, με απολογισμό 5 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Παρά τα ανάμεικτα αποτελέσματα, κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα στην κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ απέναντι στη Βέροια, στοιχείο που αποτυπώνει τη μαχητικότητα της ομάδας του σε κρίσιμες στιγμές.

Στη Λάρισα, ο Ιταλός τεχνικός καλείται να διαδεχθεί τον Σάββας Παντελίδης, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα συγκυρία, καθώς ο Παντελίδης είχε αναλάβει τη Λαμία αμέσως μετά την αποχώρηση του Φέστα τον Νοέμβριο του 2022. Έτσι, οι δύο προπονητές συνδέονται έμμεσα μέσα από μια «σκυταλοδρομία» πάγκων που συνεχίζεται τώρα στη Θεσσαλία.

Η επιλογή του Φέστα από τη διοίκηση της ΑΕΛ δείχνει πρόθεση για έναν προπονητή με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα και γνώση των απαιτήσεων του εγχώριου ποδοσφαίρου και της ομάδας.

Ο 57χρονος Ιταλός προπονητής έχει ήδη δύο θητείες στην ΑΕΛ (2018-19, 2021), ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης (2021-22) και την Λαμία (2022). Ο Φέστα αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής (24/4) να βρίσκεται στη Λάρισα.

Στους βυσσινί έχει υπάρξει σε 2 διαφορετικές περιόδους και συνολικά 48 παιχνίδια,  14 νίκες, 14 ισοπαλίες, 20 ήττες. 

Από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης στο πάγκο των βυσσινί έκατσε για 17 ματς, με απολογισμό 3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 7 ήττες!

Το ζητούμενο πλέον είναι αν θα καταφέρει να μετατρέψει αυτή την εμπειρία σε αγωνιστική συνέπεια και αποτελέσματα, οδηγώντας την ιστορική ομάδα της Λάρισας σε τροχιά επιτυχιών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η νέα εποχή στον πάγκο της ΑΕΛ ξεκινά με προσδοκίες, αλλά και πίεση για άμεσα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή