Ακολουθήστε μας

Νέα

Θέμα με Σαραμαντά / Τρέχει να προλάβει Βόλο

Χωρίς τον Γιώργο Σαραμαντά προπονήθηκε για δεύτερη μέρα ο ΠΑΣ Λαμία με τον αριστερό οπισθοφύλακα να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο Σαραμαντάς απέκτησε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ του “Τρίο Μπελκάντο” να κάνουν λόγο για διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.

Αυτό σημαίνει πως αφενός γλίτωσε τα χειρότερα και αφετέρου υπάρχει ενδεχόμενο να λείψει στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Βόλο. Στην αυριανή προπόνηση θα δοκιμάσει να βγάλει μέρος του προγράμματος.

Αν αυτό συμβεί τότε θα έχει βάσιμες πιθανότητες να δώσει το παρόν στη…”μάχη” με τον Βόλο.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή