Ακολουθήστε μας

Νέα

Τι φταίει; Ο διάλογος οπαδών παικτών για τα αίτια της κατρακύλας

Συζήτηση σε έντονο ύφος είχαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, μερίδα των οπαδών της ομάδας με εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα οι Θανάσης Γκαραβέλης, Άνταμ Τζανετόπουλος, Σάββας Γκέντσογλου και Χρήστος Ελευθεριάδης κατευθύνθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης προς το μέρος των οργανωμένων οι οποίοι τους έγνεψαν να πλησιάσουν προκειμένου να τους εκφράσουν τα παράπονα τους για την εικόνα της ομάδας.

Οι δύο πλευρές συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν με σκυμμένα κεφάλια από το σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr οι οπαδοί της ομάδας ζήτησαν το λόγο από τους παίκτες για την κάκιστη εικόνα του τελευταίου διαστήματος :

“Τι  συμβαίνει  και πάει τόσο χάλια η ομάδα; Βελτιωθείτε αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Δεν μπορείτε να παρουσιάζετε τόσο κακή εικόνα σε συνεχόμενα παιχνίδια. Τι συμβαίνει; Έχετε πρόβλημα μεταξύ σας, με τον προπονητή, τι δεν πάει καλά;” ήταν μερικά από τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους 50 περίπου οπαδούς που βρέθηκαν στο σημείο με τους παίκτες να απαντούν: “…οι σχέσεις μας είναι άριστες. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε μεταξύ μας ούτε με τον προπονητή. Είναι καθαρά ψυχολογικό το πρόβλημα. Καθαρά ψυχολογικό. Δεν συμβαίνει τίποτα άλλο. Κάναμε κάποιες ήττες και μας πήρε από κάτω. Θέλουμε και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να το αλλάξουμε άμεσα αυτό. Όμως είναι καθαρά ψυχολογικό, δεν συμβαίνει τίποτα άλλο“. 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή