Ακολουθήστε μας

Match Center

Το πάλεψε αλλά πλήρωσε τα λάθη της / ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ 0-3

Published

on

Παιχνίδι στο οποίο όφειλε να δείξει βελτίωση ο ΠΑΣ Λαμία ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ, με τους κυανόλευκους να δείχνουν σημάδια βελτίωσης όμως πλήρωσαν τα δικά τους λάθη δίνοντας την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει γρήγορο προβάδισμα στο σκορ και τελικά τη νίκη με σκορ 0-3!

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με τους Γκαραβέλη, Βασιλαντωνόπουλο, Τζανετόπουλο, Κορνέζο, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τζανδάρη, Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Ρόμανιτς και Βέργο.

 

“Έσφιξε” τις γραμμές της αλλά πλήρωσε τα ατομικά λάθη!


Στο αγωνιστικό κομμάτι η Λαμία παρουσιάστηκε πιο “σφιχτή” στις γραμμές της σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης  μαζεύοντας αρκετά το κέντρο της.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 11′ απείλησαν με τον Ζίβκοβιτς να σουτάρει και τη μπάλα να κοντράρει στον Μπεχαράνο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Γκαραβέλη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντάντας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και έφτασε στον Γερμανό εξτρέμ που σούταρε κατευθείαν με τη μπάλα ωστόσο να βρίσκει στον Ολιβέιρα καταλήγοντας στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 0-1. Μια αδράνεια της κυανόλευκης άμυνας η οποία κόστισε το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν πολύ νωρίς τον Τόμας Μουργκ να μην μπορεί να συνεχίσει με τον Νάρει να παίρνει τη θέση του πηγαίνοντας στα αριστερά της επίθεσης, μεταφέροντας τον Κωσταντέλια σε θέση επιτελικού.

Στο 18′ νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο Νάρεϊ έκανε γύρισμα από τα αριστερά και ο Ντάντας προσπάθησε να εκτελέσει με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας.

Έπρεπε να περάσουν 19 λεπτά για να δούμε την πρώτη αξιόλογη φάση από πλευράς Λαμίας. Ο Ρόμανιτς σούταρε εκτός περιοχής με τη μπάλα να φεύγει εκτός δίχως να απειληθεί ο Κοτάρσκι.

Στο 26ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο τέρμα βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη. Από λάθος του Σιμόν στο κέντρο του γηπέδου ο Ντάντας πήρε τη μπάλα, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Γκαραβέλη μετά από λάθος απομάκρυνση του Μπεχαράνο στο γύρισμα του Νάρεϊ για το 0-2 των φιλοξενούμενων.

Η Λαμία αφυπνίστηκε από το γρήγορο προβάδισμα του Δικεφάλου του Βορρά φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση στο 29! Από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Βινσέντι ο Μπεχαράνο έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι! Στην εξέλιξη της φάσης, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έχασε τρομακτική ευκαιρία καθώς βγήκε αντεπίθεση με τον Κωνσταντέλια να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Νάρεϊ που από πλεονεκτική θέση κατάφερε να αστοχήσει!

Στο 32ο λεπτό νέα μεγάλη φάση για τη Λαμία όταν από εκτέλεση κόρνερ από τον Ντε Βινσέντι στα αριστερά, ο Κοτάρσκι έβγαλε με τα ακροδάχτυλα και εν συνεχεία ο Νάσμπεργκ έδιωξε σωτήρια προ του Ρόμανιτς που καραδοκούσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε και πάλι στον ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς να βρίσκει με ωραία μπαλιά τον Ολιβέιρα που κατέβασε τη μπάλα και εκτέλεσε με το δεξί όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σαράνοφ.

 

Το τέλειωσε ο ΠΑΟΚ


Στην επανάληψη η Λαμία προσπάθησε να κοντρολάρει τον ρυθμό του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ να καθαρίζει το παιχνίδι στο 58′ κάνοντας το 0-3.  Ωραία προσπάθεια από τα δεξιά με συνδυασμό Κωνσταντέλια, Αουγκούστο και Νάρεϊ με τη μπάλα τελικώς να καταλήγει στον Σέρβο εξτρέμ που προσποιήθηκε σε Τζανδάρη – Γκοράνοφ και εκτέλεσε τον Σαράνοφ για το 0-3.

Το 0-3 έφερε αλλαγές για τις δύο ομάδες με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά στη συνέχεια και το παιχνίδι να μην έχει κάτι αξιόλογο να μας προσφέρει από πλευράς θεάματος.
Η Λαμία προσπάθησε να βρει το γκολ της τιμής, ο ΠΑΟΚ έψαξε ένα 4ο γκολ με τον Κουμπαράκη να προκαλεί περαιτέρω εκνευρισμό στο κόσμο της Λαμίας με τις αποφάσεις του.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τον ΠΑΣ Λαμία να συνεχίζει να προβληματίζει στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον του στο ματς Κυπέλλου της Tρίτης με την Καλλιθέα!
ΠΑΣ Λαμία (Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς, Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Βέργος.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Match Center

Έκλεισε νικηφόρα αλλά όχι ιδανικά τη σεζόν / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 0-1

Ο ΠΑΣ Λαμία επικράτησε στα Τρίκαλα του ΑΟΤ με 0-1, το ένα δώρο ήρθε από τη Λευκάδα με τη νίκη του Τηλυκράτη επί του Άρη Φιλιατών με 2-0 αλλά στην Ελασσόνα ο ΠΟΕ δεν βρήκε αντίσταση απέναντι στον Αστέρα Σταυρού πετυχαίνοντας τη νίκη με 2-1 που του χαρίζει το πρωτάθλημα και την πρόκριση στην επόμενη φάση! Δεύτερη θέση για τον ΠΑΣ Λαμία σε μία σεζόν που ξεπέρασε την φετινή έκδοση του εαυτού του!

Τα Τρίκαλα μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά τη Λαμία. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή καταγράφηκε στο 13’, όταν ο Κοκκίνης επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Παρόμοια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Αντερέμι δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από κόρνερ. Γενικά, στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας έδειχνε σημάδια κόπωσης.

Πιθανόν αυτό να συνδεόταν και με το γεγονός ότι η Ελασσόνα είχε ήδη προηγηθεί απέναντι στον Αστέρα Σταυρού, κάνοντας το αποτέλεσμα στα Τρίκαλα λιγότερο κρίσιμο. Παρ’ όλα αυτά, στην πρώτη ουσιαστική της ευκαιρία, η Λαμία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 26’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τρούμπουλος βρήκε τη μπάλα και ο Κουφιώτης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Λαζαρίνα για το 1-0.

Το γκολ αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα, δίνοντας ψυχολογία στη Λαμία που άρχισε να κρατά περισσότερο την κατοχή. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς όμως να δημιουργούν ουσιαστικές ευκαιρίες, καθώς η άμυνα των παικτών του Βαγγέλη Στουρνάρα λειτουργούσε αποτελεσματικά. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε κυρίως στην εξέδρα, με τον αγώνα να μην προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στο 45’ σημειώθηκε ένταση μετά από σκληρό μαρκάρισμα, με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινες κάρτες και στις δύο πλευρές, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε παρόμοιο ρυθμό, ενώ το δεύτερο γκολ της Ελασσόνας σε άλλο παιχνίδι μείωσε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον της αναμέτρησης. Στο 57’, ο Αλτάνης δοκίμασε ένα αδύναμο γυριστό σουτ που πέρασε άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μέτσε είχε την ίδια τύχη με σουτ εκτός περιοχής.

Η Λαμία πλησίασε στο 2-0 στο 67’, όταν ο Βρέττας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λαζαρίνα, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Παρά τη σχετική ένταση και τον καλό ρυθμό εκείνο το διάστημα, οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν ελάχιστες.

Καθώς το παιχνίδι έμπαινε στην τελική του ευθεία, ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως στο 83’ η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Βρέττας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Η ένταση παρέμεινε, αλλά οι φάσεις έλειψαν, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΑΟ Τρίκαλα: Στάγκος, Διαμαντής, Ματθαίου Ν., Κουφιώτης, Μαργαρίτης Α., Τρούμπουλος, Φράγκος, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Ντότης

ΠΑΣ Λαμία: Λαζαρίνας, Λαμπίρης, Ορφανός, Κοκκίνης, Παπαδάκος, Αντερέμι, Κάτανας, Βασίλας, Σκόνδρας Α., Μέτσε, Κακάμης

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή