Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Τομ Φαν Βέερτ: Ο “δήμιος” του ΠΑΣ Λαμία

«Man of the match»o Τομ Φαν Βέερτ στην πρεμιέρα του β΄γύρου και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία. Ο Ολλανδός φορ ήρθε από τον πάγκο και με δύο…σεντερφορίσια γκολ, άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα (και) στα παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ένωσης κι ενώ προηγήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα το παρθενικό τέρμα στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά.

Τα 17 γκολ σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος αναμφίβολα αποτέλεσαν εν πολλοίς το «διαβατήριο» για την ελληνική…προαγωγή και το ταξίδι του Φαν Βέερτ με προορισμό τα Σπάτα.  Ωστόσο ο Ολλανδός έχει προλάβει ήδη να χτίσει μια ιδιαίτερη επαφή με τα δίχτυα της Λαμίας αποτελώντας πλέον τον “δήμιο” των κυανόλευκων.

Πιο συγκεκριμένα ο Φαν Βέερτ στη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα με Βόλο και εσχάτως με ΑΕΚ έχει αντιμετωπίσει 4 φορές συνολικά τον ΠΑΣ Λαμία καταφέρνοντας να πετύχει ήδη 5 γκολ!

Σε 3 παιχνίδια με τη φανέλα του Βόλου πέτυχε ισάριθμα γκολ ενώ με την ΑΕΚ μόλις χθες κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Μόνο στο περσινό παιχνίδι των Play Out και τη νίκη του Βόλου με 3-0 δεν κατάφερε να σκοράρει έχοντας συμμετοχή στο 3 γκολ και δοκάρι νωρίτερα.

Όπως και να έχει μιλάμε για έναν ικανότατο φορ που πλέον συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά και στην ΑΕΚ. Να σκοράρει!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή