Ακολουθήστε μας

Ράδιο Λαμία

Tρίο Μπελκάντο: S2, E8 / Δείτε On Demand την σημερινή εκπομπή (vid)

Lamiara

Ράδιο Λαμία

ΠΑΣ Λαμία: Πάει για 2+2 μεταγραφές τον Γενάρη / “Τα σπρώχνει” για επιτελικό

Lamiara

Ένα ακόμη αποκλειστικό είχε η σημερινή εκπομπή του Τρίο Μπελκάντο. Μεταγραφές και ΠΑΣ Λαμία… μόνο εδώ!

Την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΣ Λαμία από την αρχή του πρωταθλήματος, το αποτέλεσμα την χθεσινής ημέρας με τον ΠΑΟΚ αλλά και αρκετά άλλα θέματα γύρω από την ομάδα της Φθιώτιδας, συζητήσαμε σήμερα στην εκπομπή του Ράδιο Λαμία, το «Τρίο Μπελκάντο».

Εκτός τώρα από τα αγωνιστικά θέματα, αναφερθήκαμε και στο μεταγραφικό παζάρι, στο οποίο αναμένεται να λάβει μέρος ο ΠΑΣ…

Για αυτούς που δεν άκουσαν την εκπομπή, το «Τρίο Μπελκάντο» σας αποκάλυψε πως η ομάδα της Λαμίας πρόκειται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του «Τρίο» αναφέρουν πως οι διοικούντες του συλλόγου πρόκειται να «ψαχτούν» για δύο «βαρβάτες» μεταγραφές που θα πραγματοοποιηθούν με βασικό μέλημα την ενίσχυση της ομάδας. Τώρα όταν αναφέρουμε τον όρο «βαρβάτες», εννοούμε δυνατές οικονομικά μεταγραφές για τα δεδομένα της Λαμίας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μιλάμε για ποσά ανάμεσα στα 200χιλ€ με 250χιλ €.

Ποιες θέσεις όμως αφορούν αυτές οι δύο κινήσεις;

Οι ανάγκες του ΠΑΣ Λαμία όσο αφορά την μεταγραφική ενίσχυση λίγο πολύ είναι γνωστές, απλά θα αναφέρουμε πως σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται μία προσθήκη ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, το «κλασσικό δεκάρι» δηλαδή. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν άλλες δύο μεταγραφές, επιπρόσθετες δηλαδή με σαφώς λιγότερα χρήματα και όχι για την βασική ενδεκάδα (μάλλον).

Περισσότερα στις επόμενες εκπομπές των «Τρίο Μπελκάντο» στο Ράδιο Λαμία.

Περισσότερα

SOS KIDS ΛΑΜΨΗ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>