Ακολουθήστε μας

Νέα

Βόκολος: “Δεν κάναμε πολλές φάσεις”

Στον μικρό αριθμό φάσεων που δημιούργησε η Λαμία στάθηκε μετά την ήττα με 0-1 από τον Παναιτωλικό ο Λεωνίδας Βόκολος, με τον ίδιο να στέλνει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Νίκου Σαργκάνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θα ξεκινήσω με μια δυσάρεστη είδηση. Θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια του Σαργκάνη, αφού ήταν μία πολύ μεγάλη και σπουδαία προσωπικότητα. Όσον αφορά το ματς, δεν τα καταφέραμε, δεν κάναμε πολλές φάσεις, ενώ ο αντίπαλος στην μοναδική που έκανε, σκόραρε.

Χρειαζόμασταν τους βαθμούς, δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, αλλά προχωράμε. Πρέπει να γίνουν κάποια καλύτερα πράγματα και να διορθωθούμε».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

ΠΑΕ: Παρελθόν και επίσημα ο Βόκολος

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία αποτελεί και τυπικά από το μεσημέρι της Τρίτης ο Λεωνίδας Βόκολος.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με κοινή συναίνεση, με τον προπονητή κ. Λεωνίδα Βόκολο. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Coach εις το επανιδείν!

Ευχαριστούμε επίσης τους άμεσους συνεργάτες του προπονητή, κ. Radisav Dragicevic, κ. Patricio Javier Fernandez, κ. Αντώνη Παναγιωτόπουλο και κ. Ξενοφώντα Μπέτσιο για την συνεργασία και την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή