Ακολουθήστε μας

Νέα

Βόκολος: “Δεν θα γίνουμε σάκος του μποξ στα play offs”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για το κομμάτι των play-offs αλλά και τον στόχο του Παναθηναϊκού για νταμπλ.

Η Λαμία συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στα play-offs μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-2).

Ο Λεωνίδας Βόκολος έδειξε ξανά την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, αναφέρθηκε στα play-offs ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση των γηπεδούχων.

Για το παιχνίδι: «Ήρθαμε σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που γνωρίζαμε τη δυναμική της, βρισκόταν σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι. Το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε για μας, ήταν δύσκολο. Αλλά για ακόμα μία φορά τα παιδιά επιβεβαιώνοντας την καλή πορεία που έχουμε κάνει, έκαναν κατάθεση ψυχής. Καταφέραμε να πάρουμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Αυτή η ομάδα, όλη τη χρονιά, κάθε παιχνίδι το παίζει ξεχωριστά και προσπαθεί να παίρνει το καλύτερο. Είμαι περήφανος για όλη την προσπάθεια. Μόνο τυχαίο δεν μπορώ να το θεωρήσω. Παρότι έχουμε τρεις αγωνιστικές και οι 5 βαθμοί δεν είναι διαφορά ασφαλείας, αλλά κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, αρχής γενομένης από την ΑΕΚ».

Για το αν μπορεί η Λαμία να γίνει ρυθμιστής στα πλέι οφ: «Αυτό δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να το πω. Αυτό που λέω συνέχεια, είναι ότι η συνολική εικόνα της ομάδας, είναι πως δεν θα γίνει σάκος του μποξ. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση, θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι».

Αν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός: «Εννοείται ότι μπορεί να το πετύχει. Σίγουρα οι αλλαγές προπονητών στα μέσα της χρονιάς, δημιουργούν μία κατάσταση που δεν είναι πολύ εύκολη για την ομάδα. Ο καινούργιος προπονητής χρειάζεται χρόνο. Κατά την άποψή μου τα δείγματα είναι θετικά. Έχει ένα πλήρες ρόστερ».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Επιβεβαίωση: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Καψαλιάρης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα από το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Αλέξανδρο Καψαλιάρη.

Ο Αλέξανδρος που κατάγεται από τη Λαμία, είναι 18 ετών (10/04/2008) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, επιστρέφει στην ομάδας μας μετά από ένα χρόνο που αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο πανύψηλος (1.95) τερματοφύλακας προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2024 είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών και 4 μηνών.

Στις 22 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στη Super League με την πρώτη ομάδα απέναντι στην Athens Kallithea. Στην αναμέτρηση αυτή έγραψε ιστορία και έγινε, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου σε επίπεδο Super League.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή