Ακολουθήστε μας

Νέα

Άνετη επικράτηση για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Λαμία με 3-0

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Ολυμπιακός, με… κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη πρόκριση επί τη Μίλαν, ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο της Λαμίας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν την Κυριακή με 3-0 σκορ της ομάδας του Χάβου στο «Καραϊσκάκη» κι έτσι μείωσαν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται τη Δευτέρα στην έδρα του Λεβαδειακού.

Η Λαμία είδε τον Ολυμπιακό να την πιέζει ψηλά και να μην την αφήνει να πάρει ανάσα με αποτέλεσμα να κάνει πολλά λάθη στο κομμάτι της δημιουργίας, με τους Πειραιώτες να θέλουν να τελειώσουν απο νωρίς το παιχνίδι. Μέχρι όμως την επίτευξη του πρώτου γκολ το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια εμφανιζόταν  αρκετά, ενώ στο 17, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν έδωσε ένα καταφανέστατο πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Ομαρ από τον Καρύπιδη.
Τελικά το Dead lock έγινε στο 32. Σε μία εξαιρετική «ερυθρόλευκη» προσπάθεια ανάπτυξης και οξυδέρκειας,Νάτχο-Φορτούνης και Γκερέρο άλλαξαν τη  μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Ισπανό για το 1-0.
Δύο λεπτά μετά, ο Φορτούνης  βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ ψηλά και στο 37, ο Σισέ πήδηξε ψηλότερα απο όλους, αλλά η κεφαλιά του, από το φάουλ του Φορτούνη  χτύπησε στο δοκάρι του Σαράνοφ. 

ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ «ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΤΟ ΜΑΤΣ
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός δεν είχε διάθεση για  χιτσκοκικά φινάλε  και σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης έγινε  το 2-0.. Σέντρα του Φορτούνη από δεξιά, Γκερέρο κεφαλιά και σούτ του Φετφατζίδη για το 2-0.
Στο 50, έγινε το 3-0. Ο Μπουχαλάκης «έσπασε» τη μπάλα  για τον Φορτούνη αυτός πάσαρε δίπλα του για το Νάτχο που σούταρε, ο Σαράνοφ απέκρουσε και ο Ομάρ σαν τρέιλερ έκανε το 3-0.
Οι Πειραιώτες συνέχιζαν να είναι επιθετικοί, η Λαμία ,στις ευκαιρίες που της δόθηκαν  δεν ήταν ουσιαστική και κάπως έτι το ματς τελείωσε..

Oλυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης (68′ Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης (76′ Βρουσάι), Γκερέρο (86′ Μάνος), Φορτούνης

Λαμία: Σαράνοφ, Βάντερσον, Καρυπίδης, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Επστάιν (77′ Καραγκούνης), Μπερτόλιο, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος (70′ Τσούκαλος)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Vid | Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Χτίζουμε τη νέα Λαμία»

zaxaropoulos
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του μετά την προηγούμενη δύσκολη εβδομάδα, αλλά και στη φιλοσοφία με την οποία χτίζεται η νέα ομάδα της Λαμίας, στάθηκε ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος μετά τη νίκη με 4-1 επί του Φωκικού.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία υπογράμμισε πως η επιλογή να στηριχθεί η ομάδα σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές αποτελεί συνειδητή απόφαση, με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα μπορεί να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις μιας υψηλότερης κατηγορίας. Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η έλλειψη εμπειρίας αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν, επισημαίνοντας πως αυτό γίνεται μέσα από κάθε παιχνίδι.

Ο Ζαχαρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν καλύτερα και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού, ενώ έδειξαν την απαιτούμενη αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκαν.

«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, κυρίως από ψυχολογικής άποψης. Όπως έχω πει, οι ποδοσφαιριστές μας είναι νεαροί. Φέτος επιλέξαμε συνειδητά να επενδύσουμε σε νέα παιδιά. Καμία από τις επιλογές μας δεν ήταν τυχαία. Πήρα το ρίσκο, γιατί θέλουμε να χτίσουμε τη νέα Λαμία, μια ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να σταθούν και σε μια επόμενη κατηγορία.

Το τίμημα αυτής της επιλογής είναι ότι δεν έχουμε ακόμη την απαραίτητη εμπειρία. Στο προηγούμενο παιχνίδι πληρώσαμε ξεκάθαρα την απειρία μας. Αυτή τη φορά, όμως, δουλέψαμε πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία και τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να αντιδρούν καλύτερα μέσα στο παιχνίδι.

Η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο ματς ήταν ότι τότε δεν ήμασταν καλοί στην αμυντική μετάβαση. Σήμερα ήμασταν καλοί και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού, είχαμε την κατοχή και δείξαμε καλύτερη συνολική εικόνα.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την αντίδραση των παιδιών. Αυτό που συζητήσαμε και δουλέψαμε στις προπονήσεις βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Όταν δεχθήκαμε γκολ, δεν καταρρεύσαμε, αλλά αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για μια νεανική ομάδα που χτίζει την εμπειρία της μέσα από τα παιχνίδια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είναι παιδιά που δουλεύουν καθημερινά, έχουν ταλέντο και εξαιρετικό χαρακτήρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι προπονητής τους.

Σήμερα χαιρόμαστε τη νίκη, αλλά από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά και τον σχεδιασμό για το επόμενο παιχνίδι με το Σχηματάρι. Δεν αλλάζει κάτι στον στόχο μας. Σε κάθε ματς χτίζεται η εμπειρία και προχωράμε βήμα-βήμα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή