Ακολουθήστε μας
 

Νέα από Ελλάδα

Απάντησε σε Παπαϊωάννου και Μπέο ο Κούγιας

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με προσωπική του δήλωση εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εισαγγελική παρέμβαση για το παιχνίδι Βόλος – Λαμία, τονίζοντας ότι θα ζητήσει εγγράφως να εξεταστεί ως μάρτυρας για να περιγράψει με λεπτομέρεια τι συνέβη τόσο στο συγκεκριμένο ματς όσο και σε εκείνο της Λαμίας με τον Πανιώνιο.

Επίσης ο Αλέξης Κούγιας ζητάει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Αναλυτικά στην προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

 

«Επειδή οι πιο έντιμοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου Αχιλλέας Μπέος και το νέο ταλέντο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχουν κάνει εναντίον μου τις τελευταίες ημέρες διάφορες δυσφημιστικές και υποτιμητικές δηλώσεις, γιατί ζήτησα να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να διερευνήσει τι έγινε στο στημένο από τον Μάντζιο, όπως δήλωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, παιχνίδι μεταξύ της Λαμίας και του Πανιωνίου και στο πιο στημένο παιχνίδι των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο Βόλος – Λαμία, στο οποίο παίχτηκαν εκατομμύρια ευρώ στην ισοπαλία χωρίς γκολ, όπως δημοσιοποιήθηκε παγκοσμίως από τα ΜΜΕ, αφενός μεν θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση μου για την ανταπόκριση της Ανωτάτης Εισαγγελέως κας Βιργινίας Σακελαροπούλου, αφετέρου δε να καταστήσω γνωστό προς όλους ότι θα ζητήσω εγγράφως από την κα Εισαγγελέα να εξεταστώ ως μάρτυρας, ώστε να περιγράψω με κάθε ακρίβεια τι συνέβη σε αυτά τα παιχνίδια.

 

Την εξέταση μου ως μάρτυρα θα ζητήσω και από την Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας κα Λουϊζα Ιωαννίδου, αφού η Επιτροπή Δεοντολογίας πρέπει πλέον να παρέμβει αυτεπαγγέλτως και υποχρεωτικά και να εξετάσει, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην ποινική δικαιοσύνη, το τι έκαναν οι ιδιοκτησίες των 2 αυτών ομάδων, αλλά και το τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των 2 αυτών ομάδων σε αυτό τα καραστημένο παιχνίδι.

 

Σαν ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε και στη νέα περίοδο 2020 -21 σε ένα πρωτάθλημα που θα συμμετέχουν ομάδες με τέτοιες συμπεριφορές, όπως ο Βόλος και η Λαμία, αλλά και ομάδες που ανήκουν σε άλλον ιδιοκτήτη όπως η Ξάνθη, αλλά και να υπάρχουν και φήμες και για άλλες ομάδες.

 

Είτε το πρωτάθλημα γίνει με 14, είτε με 16, είτε με 18 ομάδες, αυτό δεν θα είναι ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, αλλά το τσίρκο του στοιχήματος.

 

Περιμένω μια παρέμβαση ή έστω μία δήλωση του Προέδρου της Super League κ. Μπουτσικάρη και του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Γραμμένου.

 

Δεν ακούω τίποτα όμως από τους κατ’ εξοχήν αρμοδίους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς κ.κ. Σιμιτζόγλου και Λαϊνη, αλλά ευτυχώς έσωσε τα προσχήματα η προϊσταμένη τους Εισαγγελέας Εφετών κα Βιργινία Σακελλαροπούλου.

 

Εκείνο που πρέπει να γίνει άμεσα, είναι η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των πρωταγωνιστών, όπως αναδεικνύεται ο επικίνδυνος ρόλος τους από τα βίντεο των αγώνων».

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Συνάντηση του ΠΣΑΠΠ με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία είχε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, στο πλαίσιο των ενημερώσεων που πραγματοποιεί προς τα μέλη του.

Κατά τη διάρκειά της αναλύθηκαν τα οφέλη της δωρεάν νομικής υπηρεσίας που παρέχει ο Σύνδεσμος προς όλα τα μέλη του και μπορούν να απευθυνθούν οποτεδήποτε κρίνουν αναγκαίο, οι ισχύοντες κανονισμοί, ενώ τους παρουσιάστηκε και ένας οδηγός σωστής κατάρτισης των συμβολαίων.

Παράλληλα τους μεταφέρθηκαν οι παροχές που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους, όπου οι συνάδελφοί μας ενημερώθηκαν διεξοδικά για τις συμφωνίες που έχει συνάψει ο Σύνδεσμος με διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα και μέσω αυτών τους παρέχετε η δυνατότητα, όπως άλλωστε και σε όλα τα μέλη μας, να σπουδάσουν με μερική ή πλήρη υποτροφία (σ.σ. «Dual Career»), αλλά και οι λεπτομέρειες λειτουργίας της υπηρεσίας ψυχολογικής υποστήριξης που δημιουργήθηκε προς όφελός τους και είναι σε θέση να απευθυνθούν όποτε και αν τη χρειαστούν.

Η αντιπροσωπεία μας στάθηκε ιδιαίτερα και σε ζητήματα ακεραιότητας όπου και πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Με γνώμονα αυτό αναλύθηκαν οι ισχύοντες κανονισμοί και οι κίνδυνοι που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν και στο πλαίσιο της δικής τους ασφάλειας, όπως και την προάσπιση του αθλήματος, τους διανεμήθηκαν οι κωδικοί για την εφαρμογή της ανώνυμης αναφοράς «Red Button».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή

>