Ακολουθήστε μας
 

ΠΑΣ Λαμία

Με αυτούς θα υποδεχθεί την Λαμία ο Αστέρας!

Ο Αστέρας υποδέχεται την Λαμία στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” (18/07, 19:15) στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1. Παπαδόπουλος, 99. Τσιφτσής

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

3. Τασουλής, 22. Παναγιώτου, 27. Κώτσιρας, 42. Αντζουλάς, 43. Κάρδαρης, 44. Ζορμπάς, 45. Χριστόπουλος, 69. Alagbe

ΜΕΣΟΙ

8. Borja Fernandez, 14. Bellocq, 21. Τζίμας, 23. Riera, 24. Κανελλόπουλος, 40. Sito, 92. Μιχόπουλος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

11. Regis, 30. Barrales, 97. Ali Baba

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Συνάντηση του ΠΣΑΠΠ με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία είχε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, στο πλαίσιο των ενημερώσεων που πραγματοποιεί προς τα μέλη του.

Κατά τη διάρκειά της αναλύθηκαν τα οφέλη της δωρεάν νομικής υπηρεσίας που παρέχει ο Σύνδεσμος προς όλα τα μέλη του και μπορούν να απευθυνθούν οποτεδήποτε κρίνουν αναγκαίο, οι ισχύοντες κανονισμοί, ενώ τους παρουσιάστηκε και ένας οδηγός σωστής κατάρτισης των συμβολαίων.

Παράλληλα τους μεταφέρθηκαν οι παροχές που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους, όπου οι συνάδελφοί μας ενημερώθηκαν διεξοδικά για τις συμφωνίες που έχει συνάψει ο Σύνδεσμος με διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα και μέσω αυτών τους παρέχετε η δυνατότητα, όπως άλλωστε και σε όλα τα μέλη μας, να σπουδάσουν με μερική ή πλήρη υποτροφία (σ.σ. «Dual Career»), αλλά και οι λεπτομέρειες λειτουργίας της υπηρεσίας ψυχολογικής υποστήριξης που δημιουργήθηκε προς όφελός τους και είναι σε θέση να απευθυνθούν όποτε και αν τη χρειαστούν.

Η αντιπροσωπεία μας στάθηκε ιδιαίτερα και σε ζητήματα ακεραιότητας όπου και πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Με γνώμονα αυτό αναλύθηκαν οι ισχύοντες κανονισμοί και οι κίνδυνοι που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν και στο πλαίσιο της δικής τους ασφάλειας, όπως και την προάσπιση του αθλήματος, τους διανεμήθηκαν οι κωδικοί για την εφαρμογή της ανώνυμης αναφοράς «Red Button».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή

>