Ακολουθήστε μας
 

Ακαδημίες

Ακαδημίες: Εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Λαμία Κ-17

Δεν κατάφερε να μείνει όρθια στο Αγρίνιο η Κ-17 του ΠΑΣ Λαμία, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1 από τον Παναιτωλικό.

Με κορυφαίο τον Χότζα, που σκόραρε δύο γκολ, η Κ17 του Παναιτωλικού επικράτησε 3-1 της Λαμίας στο Αγρίνιο για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος.

Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν πιο δυναμικά στο ματς. O Κωστόπουλος με ξερό σουτ στο 10’ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Ο ίδιος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε το δοκάρι στο 16’.

Η Λαμία ισοφάρισε στο 20’ με αυτογκόλ του Σαββίδη, μετά από λάθος της άμυνας και κόντρα στη ροή του αγώνα.

Στο 27’ από ενέργεια του Βαϊνά, ο Τσιριμώκος πήρε μπάλα και πάτησε περιοχή, γύρισε στον Χότζα που έκανε το 2-1 για τον Τίτορμο.

Ο Παναιτωλικός υπερείχε της αντιπάλου του. Η Λαμία απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ. Καλή στιγμή είχε με στατική φάση στο τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα του Τριανταφύλλου.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός είχε καλές στιγμές στο 52’ από στατικές μπάλες. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν ελεγχόμενος από τα «καναρίνια» με τον Χότζα στο 74’ να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-1.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 76’ για τον Παναιτωλικό. Στις καθυστερήσεις ο Τσώρης έφθασε κοντά στο 4-1, με τον κίπερ της Λαμίας να διώχνει.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Παναιτωλικό νικητή με 3-1.

 

ΠΑΣ Λαμία: Καψαλιάρης, Ντούβας (46΄ Πιτσίκας), Μπαρτολίνι (75΄ Βέργιος), Σκαρλάτος (75΄ Χειμάρας), Παπαδημητρίου (46΄ Σιόλος), Τσιγαρίδας, Κουτσονίκας, Τσιάκας, Τσαντούρης, Φίστι (75΄ Σαΐτης), Κανάτσι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακαδημίες

Σεμινάριο της Sportradar στην Κ19 της Λαμίας

Σεμινάριο εκπαίδευσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του φαινομένου της χειραγώγησης αγώνων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 09/04 από την Sportradar στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στη Νέα Άμπλιανη.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή