Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Ψάχτηκε για Στάθη ο ΠΑΣ Λαμία


Η έλλειψη κεντρικών αμυντικών στον ΠΑΣ Λαμία, έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ να έχουν στρέψει το βλέμα τους στην αναζήτηση ικανών σέντερ μπακ.

Σύμφωνα με το «Sportime» τώρα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και μάλιστα έγινε και πρόταση από τη Λαμία είναι ο Γιάννης Στάθης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στο στόχαστρο της Λαμίας βρίσκεται ο Γιάννης Στάθης με τους Φθιώτες να θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 32χρονο αμυντικό.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει κρούση στον παίκτη, που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Συνχίζει στην ΑΕ Ευόσμου ο Σαρρής

SARRIS

Μία ακόμη αποχώρηση νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία έγινε γνωστή σε συνέχεια του ρεπορτάζ περί 3 άμεσων αποχωρήσεων από το ροστερ των κυανόλευκων

Ο λόγος για τον Μιχάλη Σαρρή. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, στην Α.Ε Ευόσμου.

Η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης αγωνίζεται και αυτή στη Γ’ Εθνική, με τον νεαρό στόπερ να αφήνει τη Λαμία για να διεκδικήσει καλύτερο χρόνο συμμετοχής στην Α.Ε Ευόσμου.

Εκτός από τον ΠΑΣ, ο Σαρρής έχει αγωνιστεί στις υποδομές της ΑΕΚ αλλά και του Ατρομήτου.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή