Μεταγραφές
Tελειώνει ο Μπλάζιτς που οδεύει προς Απόλλων / Διαφορά με Πλίατσικα
Και ξαφνικά διαζύγιο αναμένεται να βγει τις επόμενες ημέρες ανάμεσα στην Λαμία και τον Μπλάζιτς, αφού σημερινά δημοσιεύματα τελειώνουν τον Σέρβο μέσο από τους κυανόλευκους, στέλνοντας τον μάλιστα στη Ριζούπολη. Διαφορά στο οικονομικό με Πλιάτσικα…
Η απόφαση για μειωμένο μπάτζετ τη φετινή σεζόν μοιάζει ειλημμένη για την Λαμία, αφού πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα μας να προτείνει μείωση στα συμβόλαιο ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ομάδα την περσινή σεζόν.
Τελευταία, τα ονόματα των Μάρκο Μπλάζιτς και Βασίλη Πλιάτσικα.
Και οι δύο, όπως αναφέρει το sportime, αμοίβονταν με 90.000 και τους προτάθηκε μείωση για να συνεχίσουν στην ομάδα. Ο Σέρβος μάλιστα είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όμως φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε και βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου, με τον Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος του έχει χτυπήσει τη πόρτα εδώ και καιρό να είναι ο πιθανότερος προορισμός του, προσφέροντάς του μάλιστα λίγο μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Μπλάζιτς με αινιγματικό ποστάρισμά του στο Facebook πριν από περίπου ένα μήνα, είχε αφήσει να αιωρείται το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα μας.
Όσον αφορά στην περίπτωση του Βασίλη Πλιάτσικα, τα δεδομένα μοιάζουν να είναι λίγο διαφορετικά. Ο παίκτης βρέθηκε στην Λαμία το προηγούμενο διάστημα και είχε συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας, όμως η μείωση που του προτάθηκε, δεν ικανοποίησε τα θέλω του.
Διαφορά υπάρχει, ο ποδοσφαιριστής δεν έδειξε διάθεση να μείνει με τα υπάρχοντα δεδομένα. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει επαναπροσέγγιση από την πλευρά της ομάδας με νέα, βελτιωμένη πρόταση και να έχουμε τελικά happy end!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-






Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















