Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Έβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα….

Εβδομάδα φωτιά είναι αυτή που έρχεται από αύριο για τον ΠΑΣ Λαμία αφού αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα…


Ανανεώσεις, μεταγραφές, προετοιμασία, φιλικά, εταιρεία ένδυσης είναι μερικά από τα κεφάλαια που θα αρχίσουν να κλείνουν σίγα σιγά μέσα στην εβδομάδα..


Ο χρόνος κυλά, θα διανύσουμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και όπως καταλαβαίνει κανείς θα πρέπει ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ να έχει διαμορφωθεί μέχρι την “πρώτη” της νέας σεζόν. 

Αυτή θα είναι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ενώ θα συνεχιστεί το “χτίσιμο” της ομάδας μας στο Καρπενήσι έκει όπου σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα θα επιστρέψει μετά από 2 χρόνια στο Hotel Spa Montana για την διαμονή της… Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται εντός της εβδομάδας δια….site ΠΑΕ, όπου πιθανότατα θα ανακοινωθούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας επί Ευρυτανικού εδάφους.


Από εκεί και έπειτα εξελίξεις αναμένονται, μόλις οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και στο θέμα που αφορά στην εταιρεία που θα ντύνει την Λαμία την επόμενη σεζόν… 


To lamiaragate3.gr σας είχε πρώτο ενημερώσει από τις 23 Απριλίου πως Λαμία και Nike δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα σεζόν

Εδώ και αρκετές ημέρες οι διοικούντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει επαφές με διάφορες εταιρείες ένδυσης προκειμένου να εξετάσουν τις προσφορές και να καταλήξουν στην πιο συμφέρουσα. Δεν αποκλείεται πάντως το ενδεχόμενο να υπάρξει ολική ανατροπή και η ομάδα να συνεχίσει με τη Νike αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες….Όλα είναι ανοιχτά και λεπτομέρειες θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Aνατροπή και τελικά….κυανόλευκος και του χρόνο ο Σαραμαντάς!

Και τελικά….παραμονή για τον Γιώργο Σαραμαντά στον ΠΑΣ Λαμία! Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν νέα συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης με τον Έλληνα αριστερό μπακ, συζήτησαν σε νέα βάση και τελικά τα…βρήκαν για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Και όλα αυτά σε συνέχεια της χθεσινής εικόνας στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, με τον Γιώργο Σαραμαντά να αποχωρεί λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ευχόμενος καλή συνέχεια στους παρευρισκόμενους!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο (29.01.1992) αριστερό μπακ, Γιώργο Σαραμαντά, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από τον Πανιώνιο, τον Αύγουστο του 2020, καταγράφοντας συνολικά αυτά τα 4 χρόνια, 66 συμμετοχές.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή