Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ



Με ανακοίνωσή της η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας ενημέρωσε πως κατόπιν απόφασης του Υπουργείου Πολιτισμού, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

H ανακοίνωση:


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΑΕΚ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή (14-04-2019) και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την νίκη – πρόκριση του ΠΑΣ Λαμία επί της Μαλεσίνας για το Κύπελλο Ερασιτεχνών και το χειροκρότημα στο φινάλε!

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή