Ακολουθήστε μας

Νέα

Aπό 10€ τα εισιτήρια με Πανιώνιο


Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ για τον αγώνα της 26ης Αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2018-2019, απέναντι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, το Σάββατο 30/03/2019 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της τα εξής: 


Προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται:

Από Τετάρτη 27/3 μέχρι και Παρασκευή 29/3 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 17:00.

Η Γενική Είσοδος στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ορίζεται στα 10€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου.
* Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή είναι 20€ (Δεν ισχύει καμία έκπτωση).

Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2007) είναι 1€ για όλο το γήπεδο – με τη συνοδεία ενηλίκου.
* Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή είναι 20€ (Δεν ισχύει καμία έκπτωση).

Η τιμή του μαθητικού εισιτηρίου (παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου γεννημένα μέχρι και το 2001) και για τις γυναίκες είναι 5€ για όλο το γήπεδο.
* Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή είναι 20€ (Δεν ισχύει καμία έκπτωση).

————————————————————————————————————————————-

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή