Ακολουθήστε μας

Νέα

Κούγιας: «Θα μιλήσω με τον Φέστα για να μείνει, τέτοια πέναλτι έπαιρνε και στις προπονήσεις ο Πίτι»

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις εξελίξεις στην ΑΕΛ μετά τα όσα έγιναν
στη Λαμία και την παραίτηση του Τζιανλούκα Φέστα, ενώ στάθηκε και στη
φάση του πέναλτι.


H  ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ο Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε
παραίτηση, με τον Αλέξη Κούγια στη συνέχεια να μιλάει στην Αθλητική
Κυριακή της ΕΡΤ και να μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Θα συναντηθώ με τον
Φέστα και θα πρέπει να του δώσω διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα δεν θα
αδικείται. Θα προσπαθήσω να τον πείσω να μην παραιτηθεί».

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας στάθηκε και στη διαιτησία, λέγοντας:
«Πρόθεση μου είναι να μην ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, όμως η ομάδα έχει
φτάσει σε δύσκολη θέση με τα τελευταία αποτελέσματα και δεν μπορώ να
την αφήσω. Είδατε τι έγινε σήμερα με τον Λεβαδειακό και την προηγούμενη
αγωνιστική με τον Παναιτωλικό και το πέναλτι.

Σήμερα δώσανε ένα
πέναλτι στην Λαμία που δεν υπήρχε. Τον είχαμε και εμείς παίκτη τον
συγκεκριμένο (σ.σ. Πίτι). Τέτοια πέναλτι έπαιρνε και στις προπονήσεις
κάθε μέρα. Διπλώνει το πόδι και πέφτει κάτω».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Στον Σαρωνικό Αναβύσσου οι Τρούμπουλος και Στάγκος

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η κινητικότητα στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία συνεχίζεται, καθώς ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας την περασμένη σεζόν βρήκαν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τρούμπουλο και τον Χρυσόστομο Στάγκο, οι οποίοι θα συνεχίσουν μαζί την ποδοσφαιρική τους πορεία στον Σαρωνικό Αναβύσσου, με τον σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Βασίλη Τρούμπουλου, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων το φετινό καλοκαίρι. Ανάμεσα στους συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν έντονα για την απόκτησή του ήταν η Κόρινθος και ο Ιωνικός, με την ομάδα της Κορίνθου να εμφανίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα ως το φαβορί για την υπογραφή του. Ωστόσο, η εξέλιξη ήταν διαφορετική, καθώς ο 23χρονος αμυντικός επέλεξε τελικά τον Σαρωνικό Αναβύσσου, όπου θα συναντήσει ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΣ Λαμία, Χρυσόστομο Στάγκο.

Η ανακοίνωση για τον Βασίλη Τρούμπουλο

«Ο Α.Ο. Σαρωνικός Αναβύσσου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τρούμπουλου.

Ο Βασίλης, ο οποίος είναι 23 χρονών (γεννημένος το 2003), αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικός μέσος και την περσινή σεζόν πραγματοποίησε γεμάτη χρονιά στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του ΠΑΣ Λαμία.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Β’, με την οποία κατέγραψε 10 συμμετοχές στη Super League 2, καθώς επίσης σε Εθνικό και Ζάκυνθο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία πραγματοποίησε συμμετοχή στη Super League απέναντι στον Παναιτωλικό στις 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

 

Η ανακοίνωση για τον Χρυσόστομο Στάγκο

«Ο Α.Ο. Σαρωνικός Αναβύσσου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρυσόστομου Στάγκου.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας (γεννημένος στις 27/06/2002) προέρχεται επίσης από μία γεμάτη χρονιά στη Γ’ Εθνική με τον ΠΑΣ Λαμία. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό, ενώ πέρασε και από ομάδες της Serie D στην Ιταλία, όπως οι Nocerina, S. Maria Cilento και Castrovillari, έχοντας ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή