Match Center
Ψυχρολουσία στο φινάλε για τον ΠΑΣ Λαμία!
Η Λαμία ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο κρατούσε στα χέρια της για 92 λεπτά, όταν ο Ματίγια με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. 5η συνεχόμενη ήττα για την Λαμία στο πρωτάθλημα.
Άξιζε κάτι παραπάνω! Ο Άρης πήρε νίκη στο γήπεδό του μετά από 4 μήνες χάρη σε ένα γκολ του Ματίγια στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, μια νίκη που σαφώς και δεν άξιζε αφού η Λαμία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του 2ου ημιχρόνου.
5η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για τους κυανόλευκους οι οποίοι παραμένουν στην 14η θέση και τους 11 βαθμούς μετά από 15 παιχνίδια!
Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι για τις δύο ομάδες όπου θα έλεγε κανείς πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, ο Άρης πήρε σπουδαίο τρίποντο, καθηλώνοντας την ομάδα μας στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Πολύ κακό το 1ο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες με την Λαμία να μπαίνει πιο δυνατά στην επανάληψη και να χάνει μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι,
Ξεχάστηκε ήδη το 1ο ημίχρονο!
Αγωνιστικά το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό από πλευράς θεάματος και ευκαιριών, γεγονός που το μαρυτρά και η μοιρασμένη κατοχή (54-46) όσο και η μόλις μία τελική φάση . Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη φορά στο 10′ με τον Δεληζήση να πιάνει μια κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια η οποία δεν απείλησε τον Σαράνοφ. Η πιο κλασσική στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν για τον Άρη με τον Βέλεθ με κεφαλιά από κόρνερ του Ματίγια να αναγκάζει τον Σαράνοφ σε μια εντυπωσιακή επέμβαση. Ότι πιο αξιόλογο είχε να παρουσιάσει η Λαμία στα πρώτα 45 λεπτά ήταν μια σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου στο 29′ στη καρδιά της άμυνας του Άρη με τον Καραμάνο να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας. Τίποτα το αξιόλογο στα εναπομείναντα λεπτά του 1ο ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με αυτό το 0-0.
Πιο επιθετική η Λαμία στην επανάληψη
Στο 57′ οι κυανόλευκοι άλλαξαν ωραία την μπάλα με τον Μπερτόλιο να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Κουέστα με διπλή προσπάθεια να μαζεύει την μπάλα. Η Λαμία απείλησε ξανά με τον Μπερτόλιο ο οποίος σούταρε στη κίνηση από καλή θέση εντός περιοχής, με τον Κουέστα να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 70′ και πάλι η Λαμία στο προσκήνιο με τον Μπερτόλιο από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής δεν σημάδεψε σωστά, με τον Μπαράλες στην αμέσως επόμενη φάση να φτάνει μια ανάσα από το 0-1 ο οποίος μετά από σέντρα ακριβείας του Επστάιν πέφτοντας δεν πλάσαρε σωστά. Στο 74′ ένα σουτ του Ντιγκινί κόντραρε στο σώμα του Μπερτόλιο και δεν απείλησε την εστία του Σαράνοφ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή τρία λεπτά αργότερα με τακουνάκι να στέλνει τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Λαμίας. Στην επόμενη φάση μάλιστα ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ με τον Γιουνές έπειτα από γύρισμα του Ντιγκινί να πλασάρει εκτός εστίας στην κλασσικότερη στιγμή των γηπεδούχων στην επανάληψη.
Ο Μάκης Χάβος βλέποντας τους γηπεδούχους να αυξάνουν την πίεσή τους και την ομάδα του να οπισθοχωρεί έριξε στο παιχνίδι τους Ασίγκμπα και Σκόνδρα στη θέση των Καραμάνου και Μπερτόλιο, πηγαίνοντας σε μια πολυπρόσωπη άμυνα. Ο Παυλίδης στο 90′ σούταρε με τον Ασίγκμπα να διώχνει λίγα εκατοστά μπροστά από την γραμμή της εστίας του Σαράνοφ.
Τελικά το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 92ο λεπτό από τον Ματίγια ο οποίος εκτέλεσε ένα κερδισμένο φάουλ, με την μπάλα να περνά πάνω από όλους και να καταλήγει στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Σαράνοφ.
Αυτό το 1-0 προβληματίζει ακόμη περισσότερο την Λαμία η οποία υποδέχεται την ερχόμενη Δευτέρα τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι do or die και για τις δύο ομάδες…
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0


Με γκολ στο 81ο λεπτό, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και ένταση μέχρι το τέλος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 7ο λεπτό, ο Σαμάντας εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κοντινή προσπάθεια πλασαρε με τον Στάγκο να μπλοκάρει!
Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει στην πρωτοβουλία των κινήσεων του ΑΟΤ, ο οποίος στο 25’ είχε καλή στιγμή, όταν ο Παπαδάκος έβγαλε κάθετη πάσα στον Κακαμή, εκείνος γύρισε εντός περιοχής, όμως η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βασιλιάς δοκίμασε σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 36’ τα Τρίκαλα απείλησαν εκ νέου, με τον Άνθη να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στον Στάγκο, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας κράτησε το μηδέν με μεγάλη επέμβαση.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λαμία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41’, όταν σε αντεπίθεση δύο εναντίον δύο, ο Φράγκος έδωσε στον Τσιάκα, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαζαρίνα σε τετ-α-τετ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά. Στο 49’ ο Αλτάνης γύρισε από δεξιά προς τον Φράγκο, όμως ο Λαζαρίνας μπλόκαρε. Στο 62’ ο Άνθης έκανε επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά, με τον Γιώτη να απομακρύνει σωτήρια.
Η Λαμία άγγιξε την ισοφάριση στο 72’, όταν ο Ντότης σούταρε από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής, αλλά ο Λαζαρίνας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 78’ υπήρξε ένταση, όταν ο Ντότης μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Λαζαρίνα, όμως στην επαφή τους ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Λαμίας για θέατρο, προκαλώντας διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
Τελικά, στο 81ο λεπτό, ο Αντερέμι βρήκε δίχτυα και έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
Έτσι, ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα να πληρώνει την αστοχία της στις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία





















