Ακολουθήστε μας
 

Match Center

Νίκησε και προσπέρασε την….άδεια Λαμία ο Βόλος

Χωρίς πόντους επιστρέφει από τον Βόλο η Λαμία με τους κυανόλευκους να γνωρίζουν την ήττα με 1-0 από την ομάδα της Μαγνησίας. Ντεμπούτο για Νιάσσε και Βιγιάλμπα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου εμφανίστηκε άδεια από δυνάμεις, απόρροια των συνεχών παιχνιδιών και δεν κατόρθωσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον αξιόμαχο Βόλο, με το VAR  να παίρνει και πάλι ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή για την ομάδα μας, αφού οι κυανόλευκοι “φωνάζουν” για κόκκινη στον Γκαραβέλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Γκουαροτσένα σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Κάχριμαν. Η Λαμία απάντησε στο 6′ με κεφαλιά του Καραμάνου μετά από σέντρα του Δημούτσου η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 16′ λεπτό ήρθε η φάση που λίγο έλειψε να αλλάξει τις αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού όμως το VAR για ακόμη μία φορά λειτούργησε κατά της ομάδας μας.  Ο Οικονόμου έκανε λάθος στην άμυνα του Βόλου, ο Γκαραβέλης βγήκε και πρόλαβε τον Ρόμανιτς αλλά κράτησε τη μπάλα εκτός περιοχής όπως φάνηκε εκ πρώτης όψεως ,με τον διαιτητή Γκορτσίλα  να γυρίζει τη φάση πίσω δείχνοντας κόκκινη κάρτα στον πορτιέρο των γηπεδούχων.  Ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR ο διαιτητής πήρε πίσω την κόκκινη κάρτα και το παιχνίδι συνεχίστηκε με άουτ για τη Λαμία!

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος για την Λαμία ήταν στο 38′ όταν ο Ρόμανιτς έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Γκαραβέλης έδιωξε σε κόρνερ, με τους γηπεδούχους να απαντούν στις κλασσικές ευκαιρίες με εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ στο 43′ με τον Κάχριμαν να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση. Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Βρήκε το γρήγορο γκολ ο Βόλος

Στην επανάληψη και με το καλησπέρα η Λαμία χάνει σπουδαία ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 46′ με τον Ρόμανιτς να μπαίνει σφήνα ανάμεσα σε Δημόπουλο και Γκαραβέλη με τον δεύτερο να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Σέρβο επιθετικό. Δευτερόλεπτα αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Μάντζη ύστερα από σέντρα του Μουνίθ σε κενή εστία σκοράρει για το 1-0 του Βόλου με τον Κάχριμαν να μη μπορεί κάνει κάτι.

Οι γηπεδούχοι στο 69′ και πάλι στο προσκήνιο με τον Ντεντάκη να σεντράρει για τον Ζοάο που μέσα από την μεγάλη περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι κυανόλευκοι έψαξαν την ισοφάριση με κορυφαία στιγμή στο 83′ με τον Καραμάνο μετά από κεφαλιά του Δημούτσου να βγαίνει απέναντι από τον Γκαραβέλη αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και ο τερματοφύλακας του Βόλου μπλόκαρε. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ και την Λαμία να φεύγει χωρίς πόντο από τον Βόλο στρέφοντας το ενδιαφέρον της στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τρίτη.

Οι συνθέσεις:


Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Οικονόμου, Τσίκα, Τσοκάνης, Δημόπουλος, Μουνίθ, Μάντζης, Ζοάο, Γκουαροτσένα

ΠΑΣ Λαμία: Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Αντέτζο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βύντρα, Ρόμανιτς, Νιάσε, Μπιανκόνι, Καραμάνος
16:54

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Αδικεί τον εαυτό του / Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

olylam

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με σκορ 4-1 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να πληρώνει επί της ουσίας ένα κακό δεκάλεπτο όπου δέχθηκε δύο μαζεμένα γκολ.

Καθάρισαν Τσικίνιο και Ναβάρο

Στο 24’ όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν χάρη σε δημιουργία του Ποντένσε να ανοίξουν το σκορ. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Λαμίας, έδωσε τον Τσικίνιο ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0.  Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του μέσου της ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συνέλθει η Λαμία, ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0, όταν στο 26’ ο Έσε έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αμέσως έδωσε κάθετα στον Ναβάρο που ήταν μόνος του, ο Ισπανός έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή σε όλη συνέχεια του α μέρους και πήγαν με τον Ποντένσε να κάνουν και το 3-0 ωστόσο το σουτ του βγήκε άουτ.

Αυτή ήταν τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Με το δεξί ο Ποντένσε

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κατάφερε με τον Ποντένσε να κάνει το 3-0.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιμόν έκανε μια φοβερή… λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν με τον Μασούρα να χάνει λίγα λεπτά αργότερα την ευκαιρία να κάνει το 4-0.

Έσπασε… το ρόδι ο Τόσιτς – Απάντησε ο Αλεξανδρόπουλος

Στη συνέχεια του ματς η Λαμία, προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει και το 61΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Τσιλούλη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε νωρίτερα ο Τσιλούλης, το έκανε ο Τόσιτς στο 63’, ο οποίος ύστερα από μπαλιά του Λέικ έπιασε δυνατό σουτ γράφοντας το 3-1 σημειώνοντας παράλληλα, το πρώτο γκολ της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο 8 αγώνων πρωταθλήματος.

Η Λαμία προσπαθούσε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, αλλά πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ. Ελ Αραμπί τροφοδότησε υπέροχα στην περιοχή τον Ελ Κααμπί, ο οποίος γύρισε στον Αλεξανδρόπουλος, που σκόραρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 90+3′ του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, ο Ποντένσε στο 52΄έκανε το 3-0 για να έρθει να μειώσει το σκρο στο 64΄ο Ζόραν Τόσιτς στο πρώτο του γκολ για φέτος! Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ευκαιρία να μειώσει και σε 3-2 όμως δεν τα κατάφερε με τον Τσιλούλη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Λαμία είχε ανεβεί ψηλά για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ο Αλεξανδρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί και σκόραρε για το τελικό 4-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή