



Match Center
Όλα μηδέν στη Λαμία / Τον πρώτο λόγο για πρόκριση οι κυανόλευκοι
Η Λαμία έμεινε στο μήδεν με τον Ολυμπιακό αποδεικνύοντας πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός της… Όλα θα κριθούν σε μία εβδομάδα στο Καραϊσκάκη.
Στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας η Λαμία υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και πλέον όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Καραϊσκάκη όπου η Λαμία πηγαίνει για δύο αποτελέσματα.
Επαγγελματική εμφάνιση από την αλλαγμένη Λαμία η οποία κατάφερε να περιορίσει τον Ολυμπιακό, πήρε εύκολα την ισοπαλία και με μία αξιοπρεπή εμφάνιση σε μία εβδομάδα στον Πειραιά έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους “4” του θεσμού.
Κακό θέαμα- Κλειστό παιχνίδι
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες δεν είχαν να παρουσιάσουν κάτι το αξιόλογο από πλευράς φάσεων στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, με την Λαμία να έχει την πρώτη αξιόλογη στιγμή στο 20 ‘όταν ο Σασί έδωσε ωραία κάθετα στον Ασίγκμπα όμως ο Αλέν μπλόκαρε το γύρισμα του παίκτη της Λαμίας. Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν δύο λεπτά αργότερα όταν ο Φορτούνης έδωσε εξαιρετικά στον Χασάν που μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ. Η καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου ανήκε στους φιλοξενούμενους στο 26ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο με εξαιρετική μπαλιά να βρίσκει τον Χασάν , αυτός κατέβασε ωραία αλλά το σουτ που έκανε έφυγε πολύ ψηλά άουτ. Τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους στο 38′ με τον Ολυμπιακό να φεύγει στη κόντρα από κόρνερ της Λαμίας ο Ραντζέλοβιτς έκανε πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με τον Θεοδωρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πιο ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο με τον Ολυμπιακό στο 49’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Καμαρά να σουτάρει από μια απόσταση 35 περίπου μέτρων και τον Θεοδωρόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά με τις γροθίες παρότι το σουτ ήταν δυνατό και άλλαξε πορεία από τον αέρα. Oι δύο ομάδες έβγαλαν όρεξη και διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο με την μεγάλη φάση να λείπει όμως μπροστά στις δύο εστίες αφού η αμυντική λειτουργία και των δύο δεν επέτρεψε την τελική. Μέχρι να φτάσουμε στη φάση του 76ου λεπτού όπου ο Μπιανκόνι έφυγε στη πλάτη της ερυθρόλευκης άμυνας, ο Αβραάμ τον ανέτρεψε καθαρά με τον διαιτητή Βρέσκα να δείχνει την άσπρη βούλα. Όλα αυτά βέβαια χωρίς την ετυμηγορία του VAR Κομίνη ο οποίος δευτερόλεπτα αργότερα υπέδειξε ορθά σε θέση οφσάιντ τον Βραζιλιάνο φορ. Η Λαμία αύξησε την πίεσή της όσο περνούσε η ώρα, ο Μάντζιος φόρτωσε την επίθεσή του με τον Τζανετόπουλο στη τελευταία φάση του παιχνιδιού με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα άουτ.
Όλα πλέον θα κριθούν σε μία εβδομάδα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Οι συνθέσεις
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Έκλεισε νικηφόρα αλλά όχι ιδανικά τη σεζόν / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 0-1


Ο ΠΑΣ Λαμία επικράτησε στα Τρίκαλα του ΑΟΤ με 0-1, το ένα δώρο ήρθε από τη Λευκάδα με τη νίκη του Τηλυκράτη επί του Άρη Φιλιατών με 2-0 αλλά στην Ελασσόνα ο ΠΟΕ δεν βρήκε αντίσταση απέναντι στον Αστέρα Σταυρού πετυχαίνοντας τη νίκη με 2-1 που του χαρίζει το πρωτάθλημα και την πρόκριση στην επόμενη φάση! Δεύτερη θέση για τον ΠΑΣ Λαμία σε μία σεζόν που ξεπέρασε την φετινή έκδοση του εαυτού του!
Τα Τρίκαλα μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά τη Λαμία. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή καταγράφηκε στο 13’, όταν ο Κοκκίνης επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Παρόμοια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Αντερέμι δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από κόρνερ. Γενικά, στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας έδειχνε σημάδια κόπωσης.
Πιθανόν αυτό να συνδεόταν και με το γεγονός ότι η Ελασσόνα είχε ήδη προηγηθεί απέναντι στον Αστέρα Σταυρού, κάνοντας το αποτέλεσμα στα Τρίκαλα λιγότερο κρίσιμο. Παρ’ όλα αυτά, στην πρώτη ουσιαστική της ευκαιρία, η Λαμία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 26’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τρούμπουλος βρήκε τη μπάλα και ο Κουφιώτης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Λαζαρίνα για το 1-0.
Το γκολ αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα, δίνοντας ψυχολογία στη Λαμία που άρχισε να κρατά περισσότερο την κατοχή. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς όμως να δημιουργούν ουσιαστικές ευκαιρίες, καθώς η άμυνα των παικτών του Βαγγέλη Στουρνάρα λειτουργούσε αποτελεσματικά. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε κυρίως στην εξέδρα, με τον αγώνα να μην προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στο 45’ σημειώθηκε ένταση μετά από σκληρό μαρκάρισμα, με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινες κάρτες και στις δύο πλευρές, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε παρόμοιο ρυθμό, ενώ το δεύτερο γκολ της Ελασσόνας σε άλλο παιχνίδι μείωσε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον της αναμέτρησης. Στο 57’, ο Αλτάνης δοκίμασε ένα αδύναμο γυριστό σουτ που πέρασε άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μέτσε είχε την ίδια τύχη με σουτ εκτός περιοχής.
Η Λαμία πλησίασε στο 2-0 στο 67’, όταν ο Βρέττας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λαζαρίνα, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Παρά τη σχετική ένταση και τον καλό ρυθμό εκείνο το διάστημα, οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν ελάχιστες.
Καθώς το παιχνίδι έμπαινε στην τελική του ευθεία, ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως στο 83’ η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Βρέττας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Η ένταση παρέμεινε, αλλά οι φάσεις έλειψαν, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι το τελικό σφύριγμα.
ΑΟ Τρίκαλα: Στάγκος, Διαμαντής, Ματθαίου Ν., Κουφιώτης, Μαργαρίτης Α., Τρούμπουλος, Φράγκος, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Ντότης
ΠΑΣ Λαμία: Λαζαρίνας, Λαμπίρης, Ορφανός, Κοκκίνης, Παπαδάκος, Αντερέμι, Κάτανας, Βασίλας, Σκόνδρας Α., Μέτσε, Κακάμης
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-




Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Απόδραση με Φράγκο και την Κυριακή έχει “τελικό” / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-1




















