Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Eπιστροφή στη δράση…








Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων εκπληρώθηκαν, η 11η αγωνιστική της Super League πραγματοποιήθηκε και σήμερα Λαμία και Πανιώνιος ρίχνουν την αυλαία της σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.



Μια αναμέτρηση που η ομάδα μας θα ψάξει ένα  θετικό αποτέλεσμα πριν από μια τριάδα δύσκολων αναμετρήσεων με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. 


Ο Μάκης Χάβος στη σημερινή αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπλάζιτς και Βάντερσον ενώ αντίθετα στην διάθεσή του επανήλθε ο Σαράνοφ μετά το τραυματισμό του στο ματς των Ζωσιμάδων με τον ΠΑΣ Γιάννενα.


Η Λαμία θα παραταχθεί σήμερα πιθανότατα με τον Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια, τους Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Πλιάτσικα και Αίγκμπα στην τετράδα της άμυνας τους Δημούτσο και Σκόνδρα στα χαφ, τον Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού και τους Επστάιν και Καραμάνο πίσω από τον πιο προωθημένο Μπαράλες.  Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ρόμανιτς στο σενάριο που θέλει τον Επστάιν να αγωνίζεται ως φουλ μπακ χαφ αριστερά αντί του Ασίγκμπα.


Από την άλλη ο Πανιώνιος του Ζοζέ Ανιγκό δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σπιριντόνοβιτς, Κόρμπο και Μανθάτη.


Οι δύο ομάδες  θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν γηπεδούχος Πανιώνιος για να διατηρήσει την επαφή του με την πρώτη 5αδα του βαθμολογικού πίνακα και η δε Λαμία για να πάει με μια απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού στα ντέρμπι που ακολουθούν.


Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια novasports και σε live streaming από το lamiaragate3.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή