Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Αν θέλει πρόκριση, η νίκη είναι μονόδρομος…







Την πρώτη της νίκη στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου θα ψάξει η Λαμία σήμερα απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο (19:30, Cosmote Sport1) αν θέλει να συνεχίσει στην διοργάνωση.



Η ομάδα του Μάκη Χάβου υποδέχεται σήμερα τον ΝΠΣ Βόλο ο οποίος εντυπωσιάζει τόσο στο ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα με το επιβλητικό 7-0 απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης, όσο και στο Κύπελλο (5-1 τον Απόλλων Λάρισας).


Η ήττα από την ΑΕΚ για την ομάδα μας σε συνδυασμό με την νίκη των κυανέρυθρων του Βόλου απέναντι στον Απόλλων Λάρισας καθιστούν επιτακτική ανάγκη τη νίκη στο σημερινό ματς, αν οι κυανόλευκοι επιθυμούν να συνεχίσουν στην διοργάνωση.


Σε περίπτωση ισοπαλίας πάνε με την πλάτη στο τοίχο στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Απόλλων Λάρισας να ψάξουν νίκη με πολλά γκολ (5+), με προϋπόθεση να ηττηθεί ο Βόλος από την ΑΕΚ, ενώ αν αύριο η Λαμία γνωρίσει την ήττα, αποκλείεται αυτομάτως από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Αν θέλει πρόκριση λοιπόν, (η αλήθεια είναι ότι έχουμε γλυκαθεί από τις πορείες των περασμένων ετών στο Κύπελλο) η νίκη είναι μονόδρομος. Σε μια διοργάνωση που δεν είναι προτεραιότητα για την Λαμία, αφού αυτή είναι η παραμονή στην Super League και που αν έρθει αποκλεισμός, μικρή σημασία θα έχει για την ομάδα…


Όλα αυτά θα τα δούμε το απόγευμα, στο ΔΑΚ Λαμίας, που λόγω ημέρας και ώρας δεδομένα θα έχει μικρότερη προσέλευση, όμως η διοίκηση φρόντισε να έχει σε ακόμη ένα παιχνίδι προσιτές τιμές στα εισιτήρια.


Όσοι περισσότεροι βρεθούν στο γήπεδο, τόσο το καλύτερο για την ομάδα…


Τέλος όσον αφορά τα πλάνα του Μάκη Χάβου, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές λόγω και του ροτέισον που θα κάνει ο έμπειρος τεχνικός. Παπαργυρίου, Οσμάν, Μαστούρ, Καραγκούνης, Τσούκαλος, Κωστίκας, Ρόμανιτς πιθανότατα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.



Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Aνατροπή και τελικά….κυανόλευκος και του χρόνο ο Σαραμαντάς!

Και τελικά….παραμονή για τον Γιώργο Σαραμαντά στον ΠΑΣ Λαμία! Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν νέα συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης με τον Έλληνα αριστερό μπακ, συζήτησαν σε νέα βάση και τελικά τα…βρήκαν για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Και όλα αυτά σε συνέχεια της χθεσινής εικόνας στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, με τον Γιώργο Σαραμαντά να αποχωρεί λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ευχόμενος καλή συνέχεια στους παρευρισκόμενους!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο (29.01.1992) αριστερό μπακ, Γιώργο Σαραμαντά, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από τον Πανιώνιο, τον Αύγουστο του 2020, καταγράφοντας συνολικά αυτά τα 4 χρόνια, 66 συμμετοχές.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή