Ακολουθήστε μας
 

Νέα από Ελλάδα

Ζήτησε έγγραφα για το επίδομα των 800 ευρώ στους ποδοσφαιριστές ο Αυγενάκης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ζήτησε έγραφα περί της εξαίρεσης των ΠΑΕ από την υποχρέωση καταχώρησης της πρόσληψης των ποδοσφαιριστών στο ηλεκτρονικό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ»

Σούπερ Λιγκ 1 και 2 και Football League ζήτησαν να ενταχθούν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων στο μέτρο αποζημίωσης ειδικού σκοπού, να τους καταβληθεί δηλαδή το επίδομα των 800 ευρώ για τους εργαζόμενους οι επιχειρήσεις των οποίων έχουν κατεβάσει ρολά λόγω κορωνοϊού.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης απαντώντας στην κοινή επιστολή που του έστειλαν ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Μηνάς Λυσάνδρου και της Σούπερ Λιγκ 2 και Football League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος, ζήτησε σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν την εξαίρεσης των ΠΑΕ από την υποχρέωση καταχώρισης της πρόσληψής των ποδοσφαιριστών τους.

Το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Απάντηση στην από 24/3/2020 κοινή επιστολή των προέδρων των Super League 1 και Super League 2-Football League, Μηνά Λυσάνδρου και Λεωνίδα Λεουτσάκου, αντίστοιχα, απέστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην απαντητική επιστολή επισημαίνεται ότι ορθώς απευθύνονται και στον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ως καθ’ ύλην αρμόδιο για τα εν λόγω ζητήματα, όπως είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με την ένταξη των ποδοσφαιριστών στο μέτρο αποζημίωσης ειδικού σκοπού, λόγω της μη καταχώρισης των προσλήψεών τους στο ηλεκτρονικό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ».

Ο κ. Αυγενάκης σημειώνει επίσης ότι αναμένει από τις Λίγκες και τα σχετικά έγγραφα περί της εξαίρεσης από την υποχρέωση καταχώρισης της πρόσληψής των ποδοσφαιριστών τους και καταλήγε:

«Παραμένουμε σε επικοινωνία, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) και των επιπτώσεων της».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Offs

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λαμία (pic)

Χωρίς νέα προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – εξπρές του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.

PAOK SQUAD

Χωρίς νέα προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – εξπρές του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία. «Μέσα» ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Λαμία και είναι έτοιμος για τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που ακολουθούν.

Οι παίκτες δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (23.04) μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χάρης Τσιγγάρας και Στέφανος Τζίμας, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε…

Θυμίζουμε πως εκτός λόγω καρτών έμεινε ο τιμωρημένος Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ , Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή