Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Ταϊρόν: «Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό! / Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΣ Λαμία!»

Στην ισπανική ιστοσελίδα «deporpress.com» μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ταϊρόν ντελ Πίνο, ο οποίος σχολίασε την κατάσταση του κορωναϊού σε Ελλάδα και Ισπανία.

Το πως βιώνει ο ίδιος την καραντίνα αλλά και όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο λόγω του κορωναϊού, σχολίασε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ταϊρόν Nτελ Πίνο στην ισπανική ιστοσελίδα «deporpress.com».

Το «δεκάρι» του ΠΑΣ Λαμία, αναφέρθηκε στο πως περνάει την ημέρα του μέσα στο σπίτι λόγω της καραντίνας, σύγκρινε τις καταστάσεις στην Ελλάδα και στην χώρα του ενώ υπογράμμισε το πόσο καλά νιώθει φορώντας τη φανέλα της φθιωτικής ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ταϊρόν μεταφρασμένες από το LamiaSports:

Που βρισκόσουν όταν άρχισε όλο αυτό με τον κορωναϊό;

«Στην Ελλάδα ήμουν! Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία μας συγκέντρωσαν και μας ενημέρωσαν για την σοβαρότητα της κατάστασης, κάτι που γνώριζα βέβαια από τις ειδήσεις.»

Υπήρχε έξαραση σε κρούσματα στην Ελλάδα; Πως αντέδρασαν οι Αρχές;

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από χίλια κρούσματα στην Ελλάδα. Τα σχολεία, τα πάρκα, τα καταστήματα και τα εστιατόρια έχουν κλείσει εδώ στη Λαμία όπου ζω με την οικογένειά μου και γενικότερα στη χώρα. Ευτυχώς εδώ στην περιοχή μας δεν υπάρχουν κρούσματα και μακάρι να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση!»

Πότε πήραν την απόφαση να σταματήσουν τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και σε ποιο σημείο βρισκόταν η SuperLeague 1;

«Ήταν στις 12 ή 13 Μαρτίου! Μας μάζεψαν και μας ανακοίνωσαν πως ο Σύνδεσμος του πρωταθλήματος θα σταματήσει τις αγωνιστικές μέχρι την επόμενη ειδοποίηση και πως θα σταματούσαν όλα τα πρωταθλήματα. Εκεί κατάλαβα πως τα πράγματα είναι σοβαρά, απ΄ότι έδειχναν μέχρι στιγμής. Η κανονική περίοδος έχει σταματήσει και εδώ και πρέπει να παιχτούν τα play off και τα play out. Συνολικά έχουμε 7 παιχνίδια ακόμη να δώσουμε!»

Πιστεύεις πως θα επανεκκίνησει και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω. Τον Απρίλιο (Την Πέμπτη έχει ΔΣ) θα αποφασιστεί το αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και πότε! Περιμένουμε, αλλά αυτό που με ανησυχεί περισσότερο τώρα είναι να επανέλθουν όλα στα φυσιολογικό τους επίπεδο…»

Πως ήταν οι εμφανίσεις σου με την ομάδα, όσο πρόλαβες να αγωνιστείς;

«Αν και έχουμε ακόμη 7 ματς, όσο πρόλαβα να παίξω θεωρώ πως τα πήγα αρκετά καλά! Παίζω στη θέση που νιώθω αρκετά καλά και μπορώ να αποδώσω, δηλαδή στη μεσαία γραμμή, έχω την εμπιστοσύνη που χρειάζομαι και νιώθω σημαντικός για την ομάδα.»

Πως «κυλάει» η καθημερινότητά σου στην Ελλάδα τώρα;

«Περνάω τον χρόνο μου στο σπιτι, με τη γυναίκα και την κόρη μου. Κάνω καθημερινά τις ασκήσεις που μας έχουν δώσει από την ομάδα, μελετάω με την κόρη μου, παίζω αρκετά μαζί της έτσι ώστε οι ημέρες να περνάνε ευχάριστα. Εδώ είναι μία παρόμοια κατάσταση με την Ισπανία, με τη διαφορά ότι μπορούμε να πάμε έξω για να αθληθούμε, κρατώντας βέβαια αποστάσεις ο ένας από τον άλλον. Για τα υπόλοιπα είμαστε τα ίδια ακριβώς… Στο σπίτι με υπομονή και περιμένοντας να βελτιωθεί η κατάσταση!»

Παρακολουθείς τι συμβαίνει στην Ισπανία αυτές τις ημέρες;

«Φυσικά και παρακολουθώ τι γίνεται. Κάθε ημέρες μιλάω με την οικογένειά μου εκεί και η αλήθεια είναι πως η κατάσταση είναι άσχημη. Είναι δύσκολο να δούμε πως είναι πραγματικά τα πράγματα εκεί, αλλά φαίνεται πως οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση και κάθε ημέρα μένουν περισσότερο στο σπίτι, συμβάλοντας έτσι στο να τελειώσει αυτό όσο το δυνατόν συντομότερα! Είμαι αισιόδοξος και θετικός, όλα θα είναι καλά και θα επιστρέψουμε στα φυσιολογικές μας συνήθειες.»

Πιστεύεις πως τελικά θα ολοκληρωθεί η La Liga;

«Δεν ξέρω ούτε εγώ αλλά ούτε κανείς τι πρόκειται να συμβεί αυτή τη στιγμή! Νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνός στο να παίξουν και πάλι, όπως υπάρχει και το ενδεχόμενο να βελτιωθούν τα πράγματα… Θα δούμε!»

Δίνεται πάντως η δυνατότητα στα εγχώρια πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν, από τη στιγμή που οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις διεκόπηκαν!

«Η διακοπή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, από τη στιγμή που αποφασιστεί να τελειώσει το πρωτάθλημα όπως και να έχει… θα διευκολύνουν με την διακοπή τους! Αρκεί αυτό να μην επηρεάσει και την επόμενη σεζόν! Είναι πολύ σημαντικό το να δοθεί χρόνος για ξεκούραση και προετοιμασία για τις ομάδες. Όπως και να έχει, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα απ΄όλα είναι να επιστρέψουμε και πάλι στα φυσιολογικά μας επίπεδα!»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Φίλαθλοι: Ανακοίνωσαν αποχή οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τα εντός έδρας παιχνίδια στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος». Δηλώνουν έξαλλοι με την απόφαση που πάρθηκε την περασμένη Κυριακή να εκδιωχθούν από τις θέσεις τους, προκειμένου να καθίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν ταξιδέψει στην πόλη της Λαμίας. Εφόσον η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε κάποια δικαιολογημένη απάντηση για την απόφαση αυτή, οι ίδιοι οι φίλαθλοι έκαναν γνωστό πως δεν θα στηρίξουν την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της, ως μέτρο αντίδρασης.

Την ανακοίνωση υπογράφουν το «Lamia Fadomades Club» και το «Blue Club», οι οποίοι δίνουν ραντεβού στο σύνδεσμο τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.
Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!
Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :
ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ… το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!
-LAMIA FADOMADES CLUB-
-BLUE CLUB-
Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή