Ακολουθήστε μας
 

Νέα από Ελλάδα

Αναδιάρθρωση “ναι” αλλά με τη σύμφωνη γνώμη από τα 3/4

Με ενισχυμένη πλειοψηφία θα πρέπει να καταλήξουν τα Δ.Σ. ομοσπονδιών ή φορέων διοργανώσεων σχετικά με τις όποιες αποφάσεις θα χρειαστεί ίσως να πάρουν σχετικά με τη φετινή τύχη των πρωταθλημάτων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα λόγω του κορονοϊού.

Στην ολομέλεια της Βουλής ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παρουσίασε τη σχετική διάταξη, «μία διάταξη» όπως είπε, «που δίνει τη δυνατότητα τροποποίησης κανονισμών και προκηρύξεων αθλητικών διοργανώσεων με άμεση ισχύ. Ετσι δηλαδή πλέον η κάθε Ομοσπονδία, ο κάθε οργανισμός που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης πρωταθλημάτων και αθλητικών γεγονότων να μπορεί, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που διαμορφώνονται, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, ανά άθλημα να πάρει απόφαση για το πότε θα επανεκκινήσει ή θα διακόψει τα πρωταθλήματά του, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη και τις εντολές κατευθύνσεις των ειδικών».

Με λίγα λόγια η σχετική τροπολογία επιτρέπει για παράδειγμα στις διοργανώσεις του ποδοσφαίρου να προχωρήσουν εάν το επιθυμούν και το κρίνουν απαραίτητο σε μία αναδιάρθρωση, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμφωνούν τα 3/4 του εκάστοτε Δ.Σ.

Ακόμη, ο Λευτ. Αυγενάκης σημείωσε τα εξής: «Μέχρι στιγμής στην χώρα μας ακούσαμε τους ειδικούς και δεν χάσαμε και αυτό θα κάνουν και τα κορυφαία στελέχη των αθλητικών Ομοσπονδιών. Μέσα από αυτήν τη διάταξη τους δίνουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουν λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που εκείνοι γνωρίζουν πολύ καλύτερα έτσι ώστε είτε να διακοπούν πρωταθλήματα είτε να μεταφερθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους. Η διάταξη αυτή δίνει τη δυνατότητα να παρθούν αποφάσεις στα όργανα με αυξημένη πλειοψηφία, κατά τρία τέταρτα του συνόλου των μελών και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό λύνει τα χέρια, γιατί έχουμε ήδη κάνει αρκετά μεγάλη ζύμωση με όλους στην αθλητική οικογένεια».

Πηγή

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Offs

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λαμία (pic)

Χωρίς νέα προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – εξπρές του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.

PAOK SQUAD

Χωρίς νέα προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – εξπρές του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία. «Μέσα» ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Λαμία και είναι έτοιμος για τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που ακολουθούν.

Οι παίκτες δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (23.04) μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χάρης Τσιγγάρας και Στέφανος Τζίμας, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε…

Θυμίζουμε πως εκτός λόγω καρτών έμεινε ο τιμωρημένος Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ , Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή