Ακολουθήστε μας
 

Ροή Ειδήσεων

Λαμία: Βραχιόλι κινδύνου για μοναχικούς ανθρώπους! – ΦΩΤΟ

Ο Δήμος Λαμιέων αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των δημοτών παρέχει δωρεάν τηλεφωνικό σύστημα προειδοποίησης έκτακτου ανάγκης για μοναχικούς ηλικιωμένους συμπολίτες μας.


Το σύστημα, το οποίο ξεκίνησε να παραδίδεται την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 στους ωφελούμενους, αποτελείται από βραχιολάκι και μενταγιόν με μεγάλο κόκκινο αδιάβροχο κουμπί έκτακτης ανάγκης καθώς και τηλεφωνική συσκευή η οποία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που αφορά είτε σε θέμα υγείας τους είτε σε θέμα ασφάλειάς τους (διάρρηξη, απειλή… κ.α.) θα καλεί σε βοήθεια το άτομο που έχει επιλέξει ο ίδιος ο ηλικιωμένος και που θα τον βοηθήσει σε κάθε περίπτωση.


Οι δημότες που ζουν μόνοι τους στο Δήμο Λαμιέων θα μπορούν έτσι να νοιώθουν την ασφάλεια της άμεσης ανταπόκρισης σε καταστάσεις κινδύνου 24ωρες το 24ωρο.


Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόγραμμα στήριξης των μοναχικών ατόμων Τρίτης Ηλικίας, που εφαρμόζει το Βοήθεια Στο Σπίτι με στόχο να λειτουργήσει πιλοτικά για αρχή, και ακολούθως να καλύψει μεγαλύτερες ανάγκες.


Παράλληλα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ξεκινά οργανωμένα μια ολοκληρωμένη έρευνα που θα αποτυπώσει τις ανάγκες των ευάλωτων συμπολιτών μας ώστε αυτοί να λαμβάνουν την αρωγή που είναι απαραίτητη στη πρόληψη της υγείας και στη κοινωνική προστασία τους, ιδιαίτερα την εποχή μετά την έξαρση της πανδημίας του Covid-19.

Πηγή:LamiaNow

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακαδημίες

Ακαδημίες: Pasillo και τιμητικές πλακέτες στους πρωταθλητές Ευρώπης / ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός 0-3 (Κ-19)

u19 lamoly

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει από την έδρα της Λαμίας, επικρατώντας με 3-0, κάνοντας βήμα τίτλου στη Super League U19.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να είναι κυρίαρχος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και να ανοίγει το σκορ στο 18’ όταν μετά από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Αλαφάκη ο Καρανάτσιος με εξαιρετική κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 25’ ο Αλαφάκης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και Κ. Κωστούλας με καρφωτή κεφάλια έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με κορυφαίες το τετ α τετ του Γατόπουλου και το μακρινό σουτ του Παναγάκου που κατέληξαν στο δοκάρι.

Στο 85’ ο Παναγάκος που είχε πατήσει περιοχή δέχθηκε μαρκάρισμα από αντίπαλο αμυντικό και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπακούλας, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία έκαναν pasillo στους παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League.

O δήμος Λαμιέων και η ΠΑE ΠΑΣ Λαμία βράβευσαν του Πειραιώτες για τη μεγάλη τους επιτυχία.

u19 lamolyA

Συνθέσεις των ομάδων

Λαμία: Τρόπουλος, Γυφτομήτρος, Νικολόπουλος, Πάνος, Γιωργαλής, Ζαλοκώστας (83’ Μακρίδης), Τσέλα, Ρωμανός (88’ Βαρσαμογιάννης), Καψάλης, Τσάτσος (75’ Ηλιόπουλος), Μαργαρίτης (83’ Τσιάκας).

Ολυμπιακός: Κουράκλης, Δάμα (73’ Κουτσόπουλος), Τανούλης, Παναγάκος, Κ. Κωστούλας, Κουτσογούλας (46’ Χρήστου), Μπακούλας, Καρανάτσιος, Πνευμονίδης (46’ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου (73’ Γατόπουλος), Αλαφάκης (46’ Λώλης)

Φωτό: Γιάννης Σιμόπουλος

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή