Ακολουθήστε μας
 

ΠΑΣ Λαμία

Σαν Σήμερα: Διπλό στη Σπάρτη με το βλέμμα στην κούπα….. (pics & vid)

Στο τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν 2016-17 η Λαμία φιλοξενήθηκε από την Σπάρτη σε ένα παιχνίδι όπου οι κυανόλευκοι ήθελαν τη νίκη για να διατηρήσουν την ελπίδα για την 1η θέση του πρωταθλήματος, την ίδια ώρα που για τους γηπεδούχους τα πάντα είχαν κριθεί.

Η Λαμία είχε εξασφαλίσει ήδη και μαθηματικά την άνοδο της στη μεγάλη βαθμολογία όμως ταξίδεψε στην Σπάρτη με στόχο το τρίποντο που θα την διατηρούσε στην πρώτη θέση. Παράλληλα ήθελε απώλεια βαθμών του Απόλλων Σμύρνης ώστε να μείνει μόνη πρώτη και την τελευταία αγωνιστική στη φιέστα ανόδου να πανηγυρίσει και τον τίτλο. Και μπορεί η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να έκανε το καθήκον της νικώντας με 1-0 χάρη σε γκολ- ποίημα του Αντρέ Ρότσα από τα 40 μέτρα ωστόσο, το ίδιο έκανε και ο Απόλλων Σμύρνης επικρατώντας με 3-0 των Χανιών διατηρώντας την πρώτη θέση και την θέση ισχύος (υπερτερούσε στην μεταξύ της ισοβαθμία με την Λαμία) για τον τίτλο.

Το παιχνίδι ήταν φτωχό από πλευράς θεάματος με το γκολ του Ρότσα στο 20′, ένα δοκάρι του Χριστοφιλέα στην επανάληψη και μια- δυο καλές ευκαιρίες των κυανόλευκων ήταν ότι καλύτερο είχε να προσφέρει.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η παρουσία 30 περίπου ηρωϊκών φιλάθλων της ομάδας μας στην Σπάρτη, οι οποίοι έκαναν το τελευταίο ταξίδι της σεζόν θέλοντας έτσι να ανταποδώσουν τη χαρά που τους πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές κατακτώντας την άνοδο στην Super League.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ LAMIARA.GR ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


 

Πηγή φωτό: intime.gr  / thematch.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Απίστευτο! Έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα ο Καρλίτος

Ελεύθερος από την Αστάνα έμεινε ο Ισπανός φορ Καρλίτος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να ανακοινώνει πως αποχωρεί καθώς δεν κατάφερε να εγκληματιστεί στην ομάδα του Καζακστάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει δυσαρεστήσει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της, η οποία δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της με την Λαμία να αποδεικνύεται η πιο κερδισμένη της υπόθεσης αυτής!

Η ανάρτηση και το μήνυμα του:

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή