Ακολουθήστε μας

Νέα

Ο Τάσης στο Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία

Ο Τάσης από την Ήπειρο ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Λαμία, για την 2η αγωνιστική των play out της SuperLeague 1.

Βοηθός του Τάση θα είναι ο Μωυσιαδης με τον Κόλλια εξίσου από την Ήπειρο ενώ στο VAR θα είναι ο Παπαδόπουλος.

Με Έλληνες διαιτητές και η 2η αγωνιστική των πλέι οφ/άουτ. Βασίλης Φωτιάς ο εκλεκτός της ΚΕΔ για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ο Μανούχος στο Ολυμπιακός-Άρης, ενώ ο Τζοβάρας θα σφυρίξει στο ΟΦΗ-ΑΕΚ.

Έλληνες διαιτητές εμπιστεύεται η ΚΕΔ και για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ. Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επιλέχτηκε ο Βασίλης Φωτιάς, που θα έχει στο VAR τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο.

Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο Γ.Καραϊσκάκης, ορίστηκε να σφυρίξει ο Βαγγέλης Μανούχος, που θα έχει τον Κωνσταντίνο Κοτσάνη διαιτητή VAR.

Μη διεθνής επιλέχτηκε και για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Τζοβάρας, με τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στο VAR.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών:

Σάββατο 13/6
19:15 Βόλος – Ξάνθη: Ευαγγέλου (Καρατζίκας, Ζήρδας, 4ος Μαλούτας, VAR: Σιδηρόπουλος, Κωσταράς)

19:30 Ατρόμητος – Λαμία: Τάσης (Μωυσιάδης, Κόλλιας, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης)

21:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Φωτιάς (Μεϊντάνας, Καρσιώτης, 4ος Καραντώνης, VAR: Διαμαντόπουλος, Ψαρρής)

Κυριακή 14/6
19:15 ΟΦΗ – ΑΕΚ: Τζοβάρας (Δημητριάδης, Σαμοΐλης, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Ζαχαριάδης, Χριστάκογλου)

21:30 Ολυμπιακός – Άρης: Μανούχος (Αλεξέας, Ι.Δημητριάδης, 4ος Βρέσκας, VAR: Κοτσάνης, Μπούξμπαουμ)

Δευτέρα 15/6
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Κομίνης (Ακρίβος, Βασιλόπουλος, 4ος Βάτσιος, VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου)

20:00 Παναιτωλικός – Λάρισα: Σκουλάς (Τριανταφύλλου, Στεφανής, 4ος Φωτιάδης, VAR: Γκορτσίλας, Πάτρας)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή