Ακολουθήστε μας

Νέα

Για το θετικό αποτέλεσμα…






Aπό πολλούς έχει χαρακτηριστεί πρόωρος τελικός ωστόσο οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν σήμερα στο Αγρίνιο με στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της σεζόν, χωρίς άγχος και με όπλο την δουλειά όλης της εβδομάδας και την πολύ καλή εικόνα τους στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο.


Ο ΠΑΣ Λαμία μετά από 3 αγωνιστικές δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, ούτε καν της ισοπαλίας για τη φετινή σεζόν κάτι το οποίο θα επιδιώξει σήμερα απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως είναι αυτή του Παναιτωλικού και σε μια δυνατή έδρα.


Ο Μάκης Χάβος δούλεψε σκληρά όλη την εβδομάδα ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν καθαρό μυαλό στο παιχνίδι τους. Είχε μείνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του μια εβδομάδα πριν στο Περιστέρι, όμως σήμερα θέλει να δει το κάτι παραπάνω.


Αγωνιστικά οι κυανόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πέραν των απουσιών του Οσμάν λόγω τραυματισμού και του Δημούτσου ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς με τον Ατρόμητο. Από εκεί και έπειτα ο Αναστασιάδης ενσωματώθηκε κανονικά στην αποστολή και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για βασικός, ενώ για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν σε αποστολή οι Ρόμανιτς και Πλιάτσικας.




H πιθανότερη κυανόλευκη 11αδα βάσει των όσων έχει δείξει το τελευταίο διάστημα ο Μάκης Χάβος απαρτίζεται από τους: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλο, Αναστασιάδη, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Σκόνδρα, Καραμάνο, Μπερτόλιο, Επστάιν, Μπαράλες.






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή