Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Δεν την άφησαν μόνη ποτέ….






Κάθε ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας θέλει την συμπαράσταση του κόσμου της ώστε να έχει την ψυχολογία για να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Η Λαμία πάντως για ακόμη ένα παιχνίδι είχε την συμπαράσταση του κόσμου της ο οποίος έφυγε μεν πικραμένος από το αποτέλεσμα αλλά αισιόδοξος για την συνέχεια βάση της εικόνας της ομάδας μας.






Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας ταξίδεψαν από την Λαμία, για να βρεθούν μαζί με αυτούς της Αθήνας ώστε να ενισχύσουν όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας μας. Και μπορεί η απάθεια την οποία προσάπτουν σε μέλη της διοίκησης να μην στοίχισε, αφού βρέθηκαν τελικά στην κερκίδα των φιλοξενούμενων του Περιστερίου και το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό βάσει της εικόνας της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, όμως επέστρεψαν πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να δώσουν το παρόν και στο Αγρίνιο την προσεχή Δευτέρα.

Τι μένει στο τέλος; Το χειροκρότημα των ποδοσφαιριστών στους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν κοντά τους και η ανταπόδοση αυτών για την καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση…







Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή