Μεταγραφές
Σκέφτονται την επιστροφή του Μάρκο Μπλάζιτς στην Λαμία!


Τον γνωρίζουν καλά στη Λαμία. Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές όταν ανέβηκε η ομάδα στη Super League 1, ενώ προσέφερε και τα επόμενα χρόνια. Πέρυσι αποχώρησε μετά από μία τριετία για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί δεν πήγαν όλα όπως θα περίμεναν οι δύο πλευρές με αποτέλεσμα να είναι πλέον ελεύθερος ο Μάρκο Μπλάζιτς και σε αναζήτηση ομάδας.
Στη Λαμία υπάρχουν άνθρωποι που τον εκτιμούν. Σκέψεις γίνονται για την απόκτηση ενός έμπειρου χαφ. Ο Νιάς είναι στον αέρα, ενώ ενδεχομένως να έχουμε άλλη μία αποχώρηση στο κέντρο. Γι’ αυτό και σε κάποιες συζητήσεις έπεσε το όνομά του. Πρόκειται για μία δοκιμασμένη λύση.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, ο Μπλάζιτς είναι μακριά από το αρχικό πλάνο που έχει τεθεί από τη διοίκηση. Εκείνο που έχει ζητήσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι να αποκτηθούν νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από τις χαμηλές κατηγορίες με πολύ λίγα χρήματα. Ποντάρει και στον Γιώργο Πετράκη γι’ αυτό, αφού ο τελευταίος γνωρίζει καλά τη Super League 2. Μία τέτοια είναι ο Βασίλης Πέλκας, με τον οποίο επίκειται ένα ακόμη ραντεβού, ενώ στόχος είναι να υπάρξουν και άλλες.
Δεδομένα, όμως, εκτός από τους νεαρούς θα χρειαστεί να γίνουν και ορισμένες μεταγραφές έμπειρων παικτών. Γι’ αυτό και το θέμα του Μπλάζιτς είναι ανοιχτό χωρίς να αποτελεί προτεραιότητα.
Πηγή: sportime
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-






Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου















