Ακολουθήστε μας

Νέα

Θεοδωρόπουλος: «Να βρεθούμε ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά!»

Ο Λαρισαίος γκολκίπερ, θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία και μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, τόνισε πως στόχος δικός του αλλά και όλης της ομάδας είναι να βρεθούν ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά σε σχέση με πέρυσι…

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Ήρθαμε στο Καρπενήσι για να δουλέψουμε ενόψει της νέας χρονιάς. Αυτό που θέλει ο κόουτς είναι να δουλεύουμε κάθε ημέρα περισσότερο και να αποδίδουμε κάθε ημέρα και καλύτερα, έτσι να είμαστε προετοιμασμένοι για τη νέα χρονιά. Στόχος είναι να μπορούμε κάθε χρονιά να κάνουμε κάτι παραπάνω για την ομάδα. Αν βρεθούμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω δηλαδή, νομίζω θα είμαστε ευχαριστημένοι όλοι! Οι συνθήκες εδώ είναι γνώριμες για όλους μας, καθώς σχεδόν κάθε χρόνο η ομάδα έρχεται εδώ. Είναι εξαιρετικά και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε χωρίς προβλήματα!»

 

Απόδοση δηλώσεων: LamiaSports

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή