Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Σενάριο για επιστροφή Πιτι στην Λαμία!

Είπαμε αρκετά μεταγραφικά θέματα αυτό το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Λαμία μην περιμένετε. Σας είχαμε τονίσει εξ΄αρχής, πως οι μεταγραφές θα είναι μετρημένες (στα δάχτυλα του ενός χεριού), ενώ κάτι τέτοιο θα αλλάξει μόνο αν η ομάδα της Φθιώτιδας βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Και μάλιστα, όχι ένα απλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα την καλύπτει και με το παραπάνω! Αλλά μέχρι να γίνει αυτό (αν γίνει)… οι μεταγραφές θα είναι σπάνιο θέμα στην καθημερινότητά μας!

Παρόλο αυτά τα σενάρια εννοείται πως δεν θα λείπουν! Ένα από αυτά είναι και του Sport-24.gr το οποίο αναφέρει πως στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν θα έλεγαν «όχι» σε μία τρίτη επιστροφή του Φρανζίσκο Πίτι στη Λαμία!

 

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Καταλανός ο οποίος έχει πατήσει τα 39 χρόνια, έχει συμβόλαιο με την ινδική, Γιαμσεντπουρ, αλλά και αυτός φαίνεται να είναι θετικός σε μία τέτοια επιστροφή!

 

Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά, το καλοκαίρι του 2017 ο Πίτι φόρεσε τα «κυανόλευκα» της Λαμίας, για να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2019, έπειτα από ένα εξάμηνο στην ΑΕΛ, ενώ μετά το πέρασμά του από την Ινδία είχε βγει ένα δημοσίευμα το οποίο σημείωνε πως «κρέμασε» τα παπούτσια του, χωρίς βέβαια να έχει επισημοποιηθεί κάτι τέτοιο!

 

Σίγουρα πάντως Ισπανός, προσπαθεί να κρατηθεί σε φόρμα και όσοι τον ακολουθούν στα social media, σίγουρα θα έχουν δει πως δεν τα παρατάει και προπονείται αρκετά καθημερινά!

Πηγή: lamiasports

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο

Το βλέμμα αρκετών ομάδων έχουν τραβήξει οι Βασίλης Ντότης και Χρυσόστομος Στάγκος, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου βρίσκονται ήδη στο μεταγραφικό «ραντάρ» αρκετών ομάδων, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να συγκεντρώνει η περίπτωση του Χρυσόστομου Στάγκου, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να φέρεται πως απασχολεί ομάδες της Super League 2, οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε σταθερές και ώριμες εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία, δείχνοντας σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του και κερδίζοντας πόντους με τις επεμβάσεις και την αγωνιστική του συνέπεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Ντότης αποτέλεσε επίσης ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Φθιώτιδας, με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από συλλόγους που αναζητούν νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «θερμό» για τους δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, με το ενδιαφέρον γύρω από τα ονόματά τους να αυξάνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή