Νέα
Πετράκης: “Έχουμε σπουδαίους ποδοσφαιριστές”


Για το νικηφόρο φιλικό της Λαμίας απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά και το ροστερ και τη σεζόν που έρχεται μίλησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας μας Γιώργος Πετράκης.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Θα ξεκινήσω θέλοντας να ευχηθώ καλή σεζόν στην ομάδα του Παναθηναϊκού, να είναι όλοι υγιείς και να πετύχουν τους στόχους τους. Να τους ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία εδώ στο γήπεδο στο οποίο έλαβε χώρα το φιλικό. Από εκεί και πέρα είμαστε αισιόδοξοι, νομίζω έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με βάση αυτά που θέλαμε εμείς να δούμε τα πήγαμε εξαιρετικά. Όμως είχαμε και κάποιες αδυναμίες και τώρα πια στενεύουν τα περιθώρια όσο αφορά την έναρξη, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε στην λεπτομέρεια, ώστε να μπορούμε να είμαστε όσο το δυνατότερο ανταγωνιστικοί. Καθ΄όλη τη διάρκεια του φιλικού είχαμε μία καλή γενική εικόνα, βρήκαμε τις φάσεις μας, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο, το οποίο αυτό εμένα προσωπικά με κάνει αισιόδοξο. Πλέον κοιτάμε το επόμενο φιλικό, το αποτέλεσμα για εμένα δεν παίζει κανένα ρόλο και προχωράμε.»
Για το ρόστερ και την εικόνα της ομάδας:
«Το ότι έχουμε παίκτες και από την προηγούμενη σεζόν είναι ένα σπουδαίο στοιχείο για την ομάδα μας, καθώς βγάζουμε ομοιογένεια, όμως το σπουδαιότερο είναι ότι έχουμε καλούς παίκτες. Εγώ το λέω και το ξαναλέω, η ομάδα δεν έχει κινηθεί για πάρα πολλές μεταγραφές, όμως πραγματικά έχουμε παιδιά μέσα στην ομάδα οι οποίοι είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, με πολύ μεγάλη ποιότητα και εμπειρία και όλο αυτό δίνει την ηρεμία και εμπειρία στην ομάδα να μπορεί να πορευτεί. Το σύνολο είναι ομοιογενές, νομίζω ότι κάνουμε μία καλή ομαδική δουλειά και αυτό είναι που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει περισσότερο.»
Απόδοση δηλώσεων: LamiaSports
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















