Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Στην SL2 με τον Καραϊσκάκη ο Φετεινίδης

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν με 21 συμμετοχές και 1 γκολ με την Κ-19 της Λαμίας, ο Γιώργος Φετεινίδης αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Με την φανέλα του Καραϊσκάκη Άρτας θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Γιώργος Φετεινίδης ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την πρώην ομάδα του Γιώργου Πετράκη.

Έτσι, ο 20χρονος αμυντικός θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 σε μια ξεχωριστή εμπειρία για τον ίδιο.

Η ανακοίνωση:

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΚΟΡΕΛΑΣ – ΦΕΤΕΙΝΙΔΗΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Δυο ακόμη μεταγραφικά αποκτήματα για την ομάδα μας. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού, Κωνσταντίνου Κορέλα ως δανεικού από τον ΠΑΟΚ και με ελεύθερη μετεγγραφή τον αμυντικό, Γιώργο Φετεινίδη. Αμφότεροι υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ.

Με αυτές τις δυο προσθήκες ο αριθμός των νέων ποδοσφαιριστών έφθασε στους δεκατρείς(13).

Ο 20χρονος Κωνσταντίνος Κορέλας γεννήθηκε στην Καρδίτσα 1-3-2000. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετκός και τη σαιζόν 2017-2018 έπαιξε στη Φούτμπολιγκ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς ξεκίνησε στα τμήματα της το ποδόσφαιρο. Αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός στο Ν.Π.Σ Βόλος για να πάρει παραστάσεις. Εκεί σε δυο σαιζόν έκανε συνολικά 12 ματς. Στις αρχές του καλοκαιριού μάλιστα πραγματοποίησε το ντεμπούτο στη ΣΛ1 αγωνιζόμενος στα play out ως αλλαγή σε δυο αγώνες, με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό.

Ο Κορέλας ήλθε στην Άρτα, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, ενσωματώθηκε στην ομάδα και αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό σκοράροντας μάλιστα στο ντεμπούτο με τον Καραϊσκάκη.

Ο 19χρονος Γιώργος Φετεινίδης γεννήθηκε στις 11-9-2001 στα Τρίκαλα Ημαθίας και μέχρι τα 14 του ήταν μέλος της Ακαδημίας. Αγωνίζεται ως αμυντικός στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Στα 16του αγωνίστηκε στον Αλιάκμονα Νησελίου Ημαθίας για να βρεθεί αργότερα στην Κ16 του Πανιωνίου. Επέστρεψε στη γενέτειρά του παίζοντας μέχρι τα18 του, για να τον αποκτήσει αργότερα η Κέρκυρα για την Κ19 με την οποία μέτρησε 18 αγώνες και 3 τέρματα, σε μια σαιζόν που οι Φαίακες έφτασαν μέχρι τον τελικό απέναντι στον Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2019 έπαιξε στη ΣΛ1 με την Κ19 της Λαμίας, με την οποία πραγματοποίησε 21 παιχνίδια σημειώνοντας ένα (1) γκολ. Ο Γιώργος έχει ως πρότυπο τον πατέρα του ο οποίος τον μύησε στα μυστικά της μπάλας προτρέποντας του από μικρό, να προπονείται σκληρά χωρίς να υπάρχει αύριο, όπως λέει ο ίδιος.

Ο Φετεινίδης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Άρτα, και αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις προπονείται κανονικά ενώ αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ-ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

#karaiskakisfc

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας

Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.

Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:

Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.

Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.

Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.

Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.

Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή