Νέα
Xατζηστραβός: “Αισθάνομαι καλά στη Λαμία”


Για τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΣ Λαμία αλλά και για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Ζήσης Χατζηστραβός, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.
Να επιστρέψει και να παίξει στον ΠΑΟΚ έχει ως στόχο ο Ζήσης Χατζηστραβός όπως τόνισε ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του ως παίκτης της Λαμίας στην οποία έχει δοθεί με μορφή δανεισμού.
Ο Ζήσης Χατζηστραβός μιλώντας στο Metropolis 95.5 ανέφερε τα εξής: «Έχω έρθει από την Κυριακή στην Λαμία, η προσαρμογή είναι καλή, αισθάνομαι πολύ καλά» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι διαφορετικό το επίπεδο στην Super League. Aν θες, όμως, να παίξεις κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ πρέπει να περάσεις από εδώ. Το όνειρό μου είναι αυτό».
Για την προώθηση των Τζόλη, Μιχαηλίδη: «Τους είχα συμπαίκτες, τους γνωρίζω καλά και χαίρομαι για την πορεία τους και αυτά που έχουν καταφέρει. Είναι πολύ θετικό αυτό που συμβαίνει. Τα τελευταία χρόνια δεν προωθούνταν τόσο νέα παιδιά, τώρα έγινε μία αρχή και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι.
Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει ταλέντο στις ακαδημίες, αλλά είναι διαφορετικό το επίπεδο της πρώτης ομάδας, χρειάζονται και άλλα πράγματα, όπως ο χαρακτήρας, που υπάρχει όπως απέδειξαν ο Τζόλης και Μιχαηλίδης».
Για τους προσωπικούς του στόχους και αν μπορούσε τώρα να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω στον εαυτό μου, αλλά άλλοι το κρίνουν αυτό. Μακάρι το καλοκαίρι να γυρίσω. Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα. Τους νεαρούς μας υποδέχθηκαν καλά.
Θεωρώ πως θα πετύχει τους στόχους του ο ΠΑΟΚ, γιατί και γίνεται καλή δουλειά και οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Πάντα για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ στόχος είναι το Πρωτάθλημα, πιστεύω ότι μπορεί να το κερδίσει».
Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Είχα ένα θέμα στο γόνατο που και δεν τον έζησα τόσο πολύ. Όποτε δουλέψαμε μαζί ήταν καλός απέναντί μου και θεωρώ ότι είναι πολύ καλός προπονητής».
Πηγή: Lamiasports.com
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
ΠΑΣ Λαμία – Νέα Αρτάκη: Δυνατό τεστ στο «Αθανάσιος Διάκος» με φόντο την κορυφή!


Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής περιμένει σήμερα τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος επιστρέφει στο «Αθανάσιος Διάκος» για να αντιμετωπίσει τη Νέα Αρτάκη, σε μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία.
Οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους μία σημαντική πρόκληση, καθώς απέναντί τους θα βρεθεί ένας αντίπαλος που βρίσκεται κοντά τους στη βαθμολογία και έχει δείξει μέχρι στιγμής πως διαθέτει την ποιότητα να διεκδικήσει θετικά αποτελέσματα. Η Λαμία, από την πλευρά της, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της δυναμική.
Η ομάδα του Γιώργου Ζαχαρόπουλου με την ψυχολογία στα ύψη από την εκτός έδρας επικράτηση με 2-1 απέναντι στην Αναγέννηση Σχηματαρίου. Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε τη Λαμία στους εννέα βαθμούς, διατηρώντας την στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με έναν αγώνα λιγότερο από ορισμένους ανταγωνιστές της.
Στην αντίπερα όχθη, η Νέα Αρτάκη έρχεται στη Φθιώτιδα με επτά βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί του Ταμυναϊκού. Πρόκειται, επομένως, για μία ομάδα που δεν μπορεί να υποτιμηθεί και αναμένεται να διεκδικήσει τις πιθανότητές της, σε μία αναμέτρηση που απαιτεί συγκέντρωση, υπομονή και αποτελεσματικότητα.
Η προηγούμενη συνάντηση και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο
Οι δύο ομάδες έχουν ήδη διασταυρώσει τα ξίφη τους τη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Νέα Αρτάκη και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από την πρώτη φάση.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Μαρτίνεθ στο 23ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, δίνοντας το προβάδισμα και τελικά την πρόκριση στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Γιώργου Ζαχαρόπουλου προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 74’, όμως ο Μπαλαούρας με διπλή επέμβαση σταμάτησε την προσπάθεια του Ζαλοκώστα.
Πλέον, οι δύο αντίπαλοι συναντώνται ξανά, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΑΣ Λαμία να αναζητά όχι μόνο τους τρεις βαθμούς, αλλά και την αγωνιστική απάντηση μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Παιχνίδι και ευκαιρία…κορυφής!
Για τον ΠΑΣ Λαμία, το ζητούμενο είναι να παρουσιάσει το πρόσωπο που έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια, να αξιοποιήσει την έδρα του και να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Η κατάκτηση των τριών βαθμών θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη φετινή προσπάθεια, διατηρώντας την ομάδα σταθερά μέσα στη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων.
Το σημερινό παιχνίδι έχει και τη δική του ξεχωριστή σημασία για τον κόσμο της ομάδας, καθώς η επιστροφή στο «Αθανάσιος Διάκος» δίνει την ευκαιρία στους φίλους της Λαμίας να βρεθούν ξανά δίπλα στους ποδοσφαιριστές και να στηρίξουν την προσπάθειά τους.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής – 5ος όμιλος
Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2026 | Ώρα έναρξης 15:00
- Αναγέννηση Σχηματαρίου – Φωκικός
- ΠΑΣ Λαμία 1964 – Νέα Αρτάκη (ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος»)
- ΑΠΣ Κηφισσός Τιθορέας – ΑΟ Αγράφων «Ο Κατσαντώνης» (Γήπεδο Τιθορέας)
- Ταμυναϊκός Αλιβερίου – Αστέρας Σταυρού (Δημοτικό Αλιβερίου «Τσαρπάλειο»)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Σκαφτούρας
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία για Ντίνο Σκαφτούρα: “‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία”
-




Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία από τον Ταμυναϊκό
-




ΠΑΣ Λαμία Γυναικών: Στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας – Όλο το πρόγραμμα
-




ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική
-




Γ’ Εθνική (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου
-






ΠΑΣ Λαμία: Η «μαύρη τρύπα» του 60’-65’
-




Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ
-




Α.Ο. Άγραφα: Ιστορική πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική – Το νέο ρόστερ και η προετοιμασία
-




Στον Φωκικό ο Λάκης Παπανικολάου!
-




Vid | Ο αρνητής πέναλτι Τσίντζας και η παγκόσμια “πρώτη” με την αποβολή(;) γιατρού!
-




Πρεμιέρα με τρίποντο στο φινάλε / ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Αγράφων 1-0
-




Kοντά στην απόκτηση του Άρη Δουβάρα ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Γ’ Εθνική: Πλησιάζει η πρεμιέρα για ΠΑΣ Λαμία, Αστέρα Σταυρού και ΑΠΣ Κηφισσός στον 5ο όμιλο
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Στη Μακρακώμη για το Ένωση 2010 – Εθνικός Κομποτάδων πριν την πρεμιέρα του ΠΑΣ Λαμία
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής
-




Πρώτο διπλό για τους κυανόλευκους / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 1-2
-




ΠΑΣ Λαμία – Φωκικός: Το παρελθόν, η τελευταία μονομαχία και το ραντεβού της Κυριακής!
-




Mεταγραφικά: Απέκτησε τον Ηλία Παναγάκο ο ΠΑΣ Λαμία
































