Νέα
Πετράκης: “Να πάρουμε με τον Βόλο ότι χάσαμε έως τώρα”


Καλή χαρακτήρισε την προσπάθεια των παικτών της Λαμίας απέναντι στην ΑΕΚ ο Γιώργος Πετράκης, αλλά τα σημεία που δέχτηκαν τα γκολ στοίχισαν την ήττα. Πλέον, οι Φθιώτες είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη στο προσεχές παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος εντός έδρας.
Αρχικά ο Πετράκης ανέφερε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην κάμερα της Nova: «Αυτό που κρατάμε είναι πως όταν παίζεις με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, η δουλειά και η ατομική του ποιότητα, μπορούν να σε κάνουν να πληρώσεις τις στιγμές που δεν είσαι συγκεντρωμένος. Κρατάμε σαν παρακαταθήκη για το μέλλον πως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στις στιγμές του παιχνιδιού. Διότι αν σε τέτοια ματς μείνεις πίσω στο σκορ, μετά έχεις να ανέβεις ένα βουνό.
Μπορώ όμως να πω πως οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και στα 90 λεπτά, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να βάλουμε ένα γκολ, ακόμα και πριν γίνει το 2-0 για να ξανά μπούμε στο παιχνίδι. Όμως δεχθήκαμε το γκολ εκεί που κυνηγούσαμε και μετά έγινε πάρα πολύ δύσκολο να πετύχουμε κάτι. Οι παίκτες όμως έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Πέραν του σκορ, θεωρώ πως η εικόνα μας ήταν καλή και κοιτάμε στο μέλλον να σκοράρουμε και να μην δεχόμαστε γκολ, για να μπορούμε να παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε».
Για τις τρεις σερί ήττες και τον ψυχολογικό αντίκτυπο: «Η δουλειά μας είναι να διαχειριζόμαστε συναισθήματα. Πόσο μάλιστα στο ποδόσφαιρο που και τα τρία αποτελέσματα είναι πιθανά. Δεν κοιτάμε την αρχή, κοιτάμε πως θα βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στο πρόγραμμα είναι να συμβεί. Όπως είχα ξανά πει και την προηγούμενη αγωνιστική, εμείς δεν παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε -δεν μιλάω για το σημερινό παιχνίδι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά, ανεπηρέαστοι συναισθηματικά και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε αυτό που δεν έχουμε πάρει μέχρι τώρα».
Για το αν είναι «τελικός» το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος: «Όχι, δεν θα το έλεγα. Δεν μιλάμε για τελικούς. Δεν γίνεται από την 4η αγωνιστική να μιλάμε για τελικούς. Είναι ένα εντός έδρας ματς που είναι σπουδαίο για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει του ίδιους στόχους και σίγουρα στο γήπεδο μας με τέτοιους αντιπάλους θέλουμε να κερδίζουμε».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















