Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Επιστρέφει στην Εθνική Βολιβίας ο Μπεχαράνο (pic)

Published

on

Η απουσία του Ντάνι Μπεχαράνο από την παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της Βολιβίας στα παιχνίδια με Βραζιλία και Αργεντινή και η γενική….κατακραυγή που ακολούθησε προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σέζαρ Φαρίας, τον οδήγησαν στην κλήση του μέσου της Λαμίας για τα παιχνίδια με Ισημερινό και Παραγουάη.

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση με τον κορωνοϊο ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που ο Σέζαρ Φαρίας δεν κάλεσε τον Ντάνι Μπεχαράνο στα πρώτα δύο ματς της φάσης των ομίλων των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου.

Και αυτό διότι ο Μπεχαράνο θα έπρεπε, βάσει του πρωτοκόλλου της Ομοσπονδίας της χώρας του να τεθεί σε καραντίνα μίας εβδομάδας και στη συνέχεια να πάρει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής του ομάδας. Κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να συμβεί και ως εκ τούτου ο Ντάνι έμεινε στην Ελλάδα.

Η μη κλήση του ωστόσο έφερε αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Σέζαρ Φαρίας ο οποίος βρίσκεται υπό κρίση μετά την κακή εικόνα της ομάδας.

Έτσι λοιπόν συμπεριέλαβε όπως ήταν λογικό τον Ντάνι Μπεχαράνο, έναν από τους ποιοτικότερους χαφ που διαθέτει η Βολιβία προκειμένου να συνεισφέρει στην προσπάθεια για πρόκριση στο Μουντιάλ.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Βολιβίας: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Estos son los convocados de #LaVerde🏆💪🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Federación Boliviana de Fútbol (@fbf_oficial) στις

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα

Επεισοδιακό ήταν το ματς της Ελασσόνας στη Λαμία, που έληξε 1-1 και διατηρεί στην κορυφή την ομάδα της Λάρισας, στον Γ΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής, έχοντας την ευκαιρία τη Μ. Τετάρτη (8/4) εντός με τον Αστέρα Σταυρού να πάρει το πρωτάθλημα και να μπει στη γ΄ φάση, διεκδίκησης ανόδου στη Super League 2.

Στο 72΄ υπήρξε διακοπή περίπου 6 λεπτών, με τον προπονητή του ΠΟΕ, Ηρακλή Σαραφίδη να βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, με τους «κυανόλευκους» να καταγγέλλουν ρίψη αιχμηρού αντικειμένου, κάτι σαν πρόκα και να τονίζουν ότι προτίθενται να καταθέσουν μήνυση κατ’ αγνώστων.

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής της Ελασσόνας διεκομίσθη στο νοσοκομείο και με δηλώσεις στο monobala.gr είναι καυστικός για τις συνθήκες που καταγγέλλει, κάνοντας λόγω για κάκωση κεφαλής, με το φύλλο αγώνα όπως φαίνεται να μην κάνει κάποια συγκεκριμένη αναφορά για τραυματισμό από ρίψη αντικειμένου στις παρατηρήσεις.

«Δέχτηκα επικίνδυνο χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο-Έπεσα από τη ζάλη, διαπιστώθηκε κάκωση κεφαλής»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Σαραφίδη: «Το αγωνιστικό σκέλος στην αναμέτρηση περνά σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που συνέβη δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο και ξεπερνά κάθε όριο.

Δέχθηκα χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο (πρόκα), ένα επικίνδυνο και απαράδεκτο χτύπημα που θα μπορούσε να έχει πολύ σοβαρότερες συνέπειες.

Έπεσα στο έδαφος από τη ζάλη και, παρότι υπήρξε σύσταση από τον ιατρό του αγώνα να διακομιστώ άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, επέλεξα συνειδητά να παραμείνω και να φύγω μετά τη λήξη γιατί δεν έχω μάθει να ενεργώ σαν λιποτάκτης.

Και όλα αυτά ενώ δεν μπορούσα καν να καθοδηγήσω στη συνέχεια του αγώνα την ομάδα μου. Στη λήξη διακομίστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε κάκωση κεφαλής.

Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια αυτών των αλητών που βρωμίζουν με την παρουσία τους τα ελληνικά γήπεδα».

«Να ταυτοποιηθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι»

Για να συνεχίσει ο τεχνικός της Ελασσόνας: «Αναμένω από τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ταυτοποίηση και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε χώρο βίας. Ταυτόχρονα, διάβασα σε ορισμένα ανυπόστατα δημοσιεύματα ότι δήθεν προχώρησα σε χειρονομίες προς τους οπαδούς της Λαμίας.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, επί 90 λεπτά δεχόμασταν χυδαίες ύβρεις και το μοναδικό ”έγκλημα” που κάναμε ήταν να πανηγυρίσουμε το γκολ της ισοφάρισης».

«Δίκαια στην κορυφή και αήττητοι εδώ και 15 αγώνες»

Για να καταλήξει ο ίδιος: «Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, έβγαλαν αντίδραση, χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται δίκαια στην κορυφή και παραμένει αήττητη εδώ και 15 συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε έναν τελευταίο αγώνα μπροστά μας και θα μιλήσουμε εκεί που μιλάμε πάντα σε αντίθεση με άλλους. Ενωμένοι και μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή