Match Center
Από ένα και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου


Στην 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League Λαμία και Λάρισα έμειναν στο 1-1 σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, ένα δοκάρι και δύο όμορφα γκολ.
Ο Τσούκαλος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας μέσα στο ΑΕL FC Arena στο 81ο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν αντίδραση και τρία λεπτά αργότερα έκαναν το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, αποτέλεσμα το οποίο έκλεισε μια πετυχημένη σεζόν για τους κυανόλευκους.
Πλέον για την ομάδα μας θα ακολουθήσει ακόμη μια αναμέτρηση, αυτή της προσεχής της Τετάρτης με τον Φωκικό για την απονομή του Κυπέλλου στους πρωταθλητές Φωκίδας και στη συνέχεια ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.
Έτσι ξεκίνησαν
Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε την ομάδα του με το συνηθισμένο το τελευταίο διάστημα 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια είχαμε αλλαγή με τον Μελίσσα να παίρνει γάντια βασικού και από εκεί και πέρα οι Ασίγκμπα, Αναστασιάδης και Κουκόλης στην τριάδα της άμυνας, οι Παντελιάδης και Βασιλαντωνόπουλος στις πτέρυγες, Όμο και Μπουλούλης στα χαφ και τον Πίτι πίσω από τους προωθημένους Ακόστα και Βάντερσον.
Με σύστημα 3-5-2 και οι γηπεδούχοι της ΑΕΛ, με τον Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Μόρα, Γιοβάνοβιτς και Γκόικοβιτς στην αμυντική τριπλέτα, τους Μασούρα δεξιά και Μλαντένοβιτς αριστερά, Φατιόν, Μιλοσάβλειβιτς και Αγκάνοβιτς στα χαφ, και τους Ντέλετιτς και Ναζλίδη στην κορυφή.
Ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο
Στο 1ο λεπτό ο Πίτι επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 3′ με την Αγκάνοβιτς να κάνει την παράλληλη σέντρα και τον Ναζλίδη να μην προλαβαίνει την προβολή για το 1-0. Στο ο Ντέλετιτς ταλαιπώρησε τον Ασίγκμπα, έβγαλε και τη σέντρα με τον Παντελιάδη να διώχνει ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Θεοδωρόπουλος είπε όχι σε σουτ του Βασιλαντωνόπουλο. Στο 16′ λεπτό ο Ντέλετιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Αναστασιάδης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 26ο λεπτό η Λαμία είχε μια καλή στιγμή με τον Πίτι να εκτελεί ένα κερδισμένο φάουλ και τον Αναστασιάδη να πιάνει την κεφαλιά, η οποία ωστόσο δεν απείλησε τον Θεοδωρόπουλο με την ΑΕΛ να απαντά και πάλι με τον Ντέλετιτς να βγάζει ωραία για τον Αγκάνοβιτς ο οποίος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 33ο λεπτό και πάλι οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα φάουλ σε καλή θέση με τον Αγκάνοβιτς να το εκτελεί και τον Πίτι να διώχνει τον κίνδυνο από την άμυνα του. Ο Μπάμπης Τεννές είδε τον Κουκόλη να μην μπορεί να συνεχίσει και για το λόφο αυτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Πριντέτα στο 41ο λεπτό. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ντέλετιτς εκτέλεσε ένα κερδισμένο φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Μελίσσα να διώχνει με τα ακροδάχτυλα διατηρώντας το 0-0.
Το ταμείο του ημιχρόνου
Ισορροπημένο παιχνίδι για τις δύο ομάδες με την ΑΕΛ να έχει την κατοχή και τις ευκαιρίες και την Λαμία από την άλλη να έχει και αυτή τις δικές τις καλές στιγμές στην αναμέτρηση. Σε μια από αυτές στο 37ο λεπτό αν ο Βάντερσον είχε πιο καθαρό μυαλό ίσως είχε στείλει την Λαμία με προβάδισμα στα αποδυτήρια του AEL FC Arena. Καλό πρώτο ημίχρονο από τον Κώστα Μπουλούλη ο οποίος συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ενώ θετικός μετά από αρκετό καιρό και ο Νόε Ακόστα, χωρίς ωστόσο να δίνει το κάτι παραπάνω. Από την άλλη ο Πριντέτα στα πέντε λεπτά που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να δει και την κίτρινη κάρτα!
Τελικές, δοκάρι και δύο γκολ στην επανάληψη
Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν χωρίς τον Βάντερσον ο οποίος στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε και στην θέση του πέρασε ο Νίκος Τσούκαλος, στην δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας. Στο 49′ η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ όμως την έξυπνη εκτέλεση του Πίτι σταμάτησε ο Θεοδωρόπουλος με τις γροθιές ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ισπανός έβγαλε ωραία τον Τσούκαλο ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να λέει και πάλι όχι. Στο 52′ και πάλι η Λαμία απείλησε με τον Πίτι να σουτάρει από τα 35 περίπου μέτρα και αριστερά και την μπάλα να περνά λίγο άουτ στην τρίτη καλή στιγμή σε διάστημα έξι λεπτών.
Στο 58΄ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0 με τον Ντέλετιτς να κάνει το μπάσιμο από τα δεξιά, έκανε και το σουτ με τον Μελίσσα να αλλοιώνει την πορεία της μπάλας και στη συνέχεια τον Αναστασιάδη να απομακρύνει ακόμη περισσότερο. Στο 69΄ ο Ντέλετιτς είδε στο δεύτερο δοκάρι τον Μασούρα, αυτός σούταρε στην κίνηση με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης επιχείρησε μια παράλληλη σέντρα από δεξιά για τον Λεοζίνιο όμως ο Μελίσσας βγήκε και μάζεψε. Ο Ναζλίδης στο τελευταίο του παιχνίδι με τους βυσσινί βγήκε και αποθεώθηκε από τους φίλους των γηπεδούχων στο 72ο λεπτό,ενώ στο 78′ οοι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μλαντένοβιτς.
Ωστόσο η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 81′ με τον Τσούκαλο, όταν ο Ακόστα βγήκε στη κόντρα, το πλασέ του απέκρουσε αρχικά ο Σουλούκος και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Τσούκαλο, αυτός άδειασε τον Μόρα και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι βρήκαν άμεσα απάντηση αφού στο 84′ και μετά από σέντρα του Λεοζίνιο από τα δεξιά ο Ντέλετιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα για το 1-1. Στα τελευταία της συνάντησης τίποτα δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν
Oι συνθέσεις:
ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (67′ Σουλούκος), Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκόϊκοβιτς, Μλαντένοβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης(72′), Αγκάνοβιτς (58′ Λεοζίνιο), Ντέλετιτς
ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (41′ Πριντέτα), Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλλος, Όμο, Μπουλούλης, Πίτι, Ακόστα (Μπούντνικ), Βάντερσον (46′ Τσούκαλος)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0


Με γκολ στο 81ο λεπτό, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και ένταση μέχρι το τέλος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 7ο λεπτό, ο Σαμάντας εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κοντινή προσπάθεια πλασαρε με τον Στάγκο να μπλοκάρει!
Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει στην πρωτοβουλία των κινήσεων του ΑΟΤ, ο οποίος στο 25’ είχε καλή στιγμή, όταν ο Παπαδάκος έβγαλε κάθετη πάσα στον Κακαμή, εκείνος γύρισε εντός περιοχής, όμως η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βασιλιάς δοκίμασε σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 36’ τα Τρίκαλα απείλησαν εκ νέου, με τον Άνθη να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στον Στάγκο, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας κράτησε το μηδέν με μεγάλη επέμβαση.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λαμία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41’, όταν σε αντεπίθεση δύο εναντίον δύο, ο Φράγκος έδωσε στον Τσιάκα, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαζαρίνα σε τετ-α-τετ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά. Στο 49’ ο Αλτάνης γύρισε από δεξιά προς τον Φράγκο, όμως ο Λαζαρίνας μπλόκαρε. Στο 62’ ο Άνθης έκανε επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά, με τον Γιώτη να απομακρύνει σωτήρια.
Η Λαμία άγγιξε την ισοφάριση στο 72’, όταν ο Ντότης σούταρε από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής, αλλά ο Λαζαρίνας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 78’ υπήρξε ένταση, όταν ο Ντότης μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Λαζαρίνα, όμως στην επαφή τους ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Λαμίας για θέατρο, προκαλώντας διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
Τελικά, στο 81ο λεπτό, ο Αντερέμι βρήκε δίχτυα και έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
Έτσι, ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα να πληρώνει την αστοχία της στις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία




















