Νέα
Στα 5€ η προπωληση με τον ΠΑΣ Γιάννενα
Όπως ενημεσε νωρίτερα σήμερα η ΠΑΕ ξεκίνησε
η προπωληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα με γενική είσοδο 5€…
H ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής (29/4, 19:00) στο ΔΑΚ Λαμίας, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ημερομηνίες και ώρες:
Τετάρτη 25/4 από τα Γραφεία της ΠΑΕ 11:00-17:30.
Παρασκευή 27/4 από τα Γραφεία της ΠΑΕ 9:30-20:30 και απο εκδοτήρια του ΔΑΚ, 10:00-18:00.
Η τιμή προπώλησης για τις κερκίδες 1,2, 5-17 είναι 5 ευρώ.
Την ημέρα της αναμέτρησης η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία


Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.
Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.
Δείτε φώτο:






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-




Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη
-




Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




62 χρόνια ΠΑΣ Λαμία: Μια ζωή γεμάτη ιστορία, πάθος και περηφάνια
















