Μεταγραφές
Εξετάζει επιστροφή Μιχαήλ
Την επιστροφή του Αλέξη Μιχαήλ εξετάζουν σύμφωνα με δημοσιεύματα στην ομάδα μας, με τον έμπειρο αμυντικό των Ιωαννίνων να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι
Τα…νερά της Super League θέλει να ταράξει η Λαμία στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Οι κυανόλευκοι αν και ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία ήδη προετοιμάζουν το έδαφος για το μεταγραφικό πλάνο του καλοκαιριού.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα η ομάδα μας εξετάζει μεταξύ άλλων την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που έχει τιμήσει με την παρουσία του την φανέλα της ομάδας, τον Αλέξη Μιχαήλ.
Ο 31χρονος αμυντικός είχε περάσει ως δανεικός από την ομάδα μας το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2006-07 καταγράφοντας συνολικά 17 συμμετοχές πετυχαίνοντας παράλληλα και 2 γκολ.
Η αλήθεια είναι πως η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη μιας και έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές σε άλλη ομάδα πέραν του ΠΑΣ Γιάννενα, ωστόσο στην Λαμία φαίνεται πως έχουν κάνει ήδη μια διερευνητική επαφή….
Δύο νέα ονόματα στο κάδρο
Από εκεί και πέρα τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για δύο ακόμη ονόματα τα οποία ακούγονται πρώτη φορά για τους κυανόλευκους.
Πρόκειται για τους Θέμη Τζημόπουλο και τον τερματοφύλακα Γιώργο Περιστερίδη οι οποίοι αγωνίζονται επίσης στον ΠΑΣ Γιάννενα.
Βέβαια μπορεί και οι τρεις αυτές περιπτώσεις να είναι αρκετά δύσκολες καθώς των πρώτο λόγο για την ανανέωση έχουν οι Γιαννιώτες ωστόσο η Λαμία από την πλευρά της έχει κάνει κρούση και παρακολουθεί την πορεία των εξελίξεων
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Έκλεισε νικηφόρα αλλά όχι ιδανικά τη σεζόν / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 0-1
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία
-




Απόδραση με Φράγκο και την Κυριακή έχει “τελικό” / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-1
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου
-




O ΠΑΣ Λαμία για το βήμα τίτλου, ο Τηλυκράτης για την ανατροπή της χρονιάς!
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – ΠΟ Ελασσόνας
-




Live Streaming: ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία
-




Μάχη κορυφής στο «Αθανάσιος Διάκος» – Ντέρμπι με φόντο την πρωτιά
-




Για το «διπλό» στο φθιωτικό ντέρμπι ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Τελικός στα Τρίκαλα – Παίζει τα πάντα για την πρωτιά στη Γ’ Εθνική
-




Κρίση στη μεσαία γραμμή – “Στεγνώνει” η Λαμία στα πιο μεγάλα παιχνίδια!




















