Μεταγραφές
Εξετάζει επιστροφή Μιχαήλ
Την επιστροφή του Αλέξη Μιχαήλ εξετάζουν σύμφωνα με δημοσιεύματα στην ομάδα μας, με τον έμπειρο αμυντικό των Ιωαννίνων να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι
Τα…νερά της Super League θέλει να ταράξει η Λαμία στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Οι κυανόλευκοι αν και ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία ήδη προετοιμάζουν το έδαφος για το μεταγραφικό πλάνο του καλοκαιριού.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα η ομάδα μας εξετάζει μεταξύ άλλων την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που έχει τιμήσει με την παρουσία του την φανέλα της ομάδας, τον Αλέξη Μιχαήλ.
Ο 31χρονος αμυντικός είχε περάσει ως δανεικός από την ομάδα μας το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2006-07 καταγράφοντας συνολικά 17 συμμετοχές πετυχαίνοντας παράλληλα και 2 γκολ.
Η αλήθεια είναι πως η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη μιας και έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές σε άλλη ομάδα πέραν του ΠΑΣ Γιάννενα, ωστόσο στην Λαμία φαίνεται πως έχουν κάνει ήδη μια διερευνητική επαφή….
Δύο νέα ονόματα στο κάδρο
Από εκεί και πέρα τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για δύο ακόμη ονόματα τα οποία ακούγονται πρώτη φορά για τους κυανόλευκους.
Πρόκειται για τους Θέμη Τζημόπουλο και τον τερματοφύλακα Γιώργο Περιστερίδη οι οποίοι αγωνίζονται επίσης στον ΠΑΣ Γιάννενα.
Βέβαια μπορεί και οι τρεις αυτές περιπτώσεις να είναι αρκετά δύσκολες καθώς των πρώτο λόγο για την ανανέωση έχουν οι Γιαννιώτες ωστόσο η Λαμία από την πλευρά της έχει κάνει κρούση και παρακολουθεί την πορεία των εξελίξεων
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Mεταγραφικά: Απέκτησε τον Ηλία Παναγάκο ο ΠΑΣ Λαμία


Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Παναγάκο, ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.
Ο Παναγάκος είναι 20 ετών, καθώς γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 2006, και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Ο νέος ποδοσφαιριστής της Λαμίας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού, έχοντας περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα των «ερυθρόλευκων». Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Πειραιά, κατέκτησε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελώντας μέλος των επιτυχημένων τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
Μέχρι πρότινος, ο 20χρονος στόπερ αγωνιζόταν σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό Β΄, αποκτώντας εμπειρίες από το πρωτάθλημα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η ανακοίνωση:
Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Ηλία Παναγάκο.
Ο Παναγάκος, που είναι 20 ετών (27/07/2006) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας του Ολυμπιακού, καθώς έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα υποδομών του και έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό Β΄.
Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-




Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-






Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική
-




Πρώτο δείγμα θετικό! ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης 5-0








































