Νέα από Ελλάδα
Συνεχίζει στον Ιωνικό ο Νιάσσε!


Στην SuperLeague 2 και στον Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Λαμία, Ιμπραχίμα Νιάσε.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιμπραχίμα Νιάσε.
Ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος με ύψος 1,88 (γεννημένος στις 18/4/1988 στο Ντακάρ) συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και βρέθηκε σήμερα στα γραφεία στο γήπεδο της Νεάπολης, υπογράφοντας το συμβόλαιο του.
Ο Ιμπραχίμα Νιάσε, που έχει ξεκινήσει από την Β’ ομάδα της γαλλικής Νανσί και έχει σημαντικές εμπειρίες , ανήκε μέχρι πρότινος στην Λαμία, με την οποία είχε συνολικά 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Super League 1 και Κύπελλο. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα με την ομάδα του Λεβαδειακού (τις σεζόν 2016-1017 και 2017-2018) πραγματοποιώντας συνολικά αυτή τη διετία, 36 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 4 γκολ στην Super League 1. Επίσης έχει υπάρξει διεθνής με την U20 της Σενεγάλης με 4 συμμετοχές και 1 γκολ.
Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας και έρχεται να δώσει ποιότητα και εμπειρία στον χώρο του άξονα.
Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Ιμπραχίμα Νιάσε και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.
Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Ιμπραχίμα Νιάσε τόνισε στο ionikosfc: «Αρχικά θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια οικογένεια. Αυτό το διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη κουβέντα που έγινε, πως έρχομαι σε μια δεμένη οικογένεια όπως είναι ο Ιωνικός. Αυτό που θέλω τώρα, είναι να δουλέψω σκληρά μέσα από την προπόνηση και να τα δώσω όλα έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να βοηθήσω τον Ιωνικό να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















