Αντίπαλοι
Κούγιας: “Ήταν βέβαιο ότι θα κερδίζαμε χθες – Ευνοημένη από την παράγκα η Λαμία” (aud)


Με δηλώσεις του στο στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων πως η συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων ήταν σύννομη και πως οι ίδιοι είχαν παίξει με τον ΠΑΟΚ. Tι είπε για την Λάμία!
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μας ειδοποίησαν 2 ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και δεν υπήρχε χρόνος αντικατάστασης των ποδοσφαιριστών μας, η συμμετοχή των οποίων είναι σύννομη. Οι ίδιο παίκτες αγωνίστηκαν την Τετάρτη εναντίον του ΠΑΟΚ και θα αγωνιστούν εναντίον της ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα».
Ταυτόχρονα επιρρίπτει στο διαιτητή του αγώνα λανθασμένη εφαρμογή των κανονισμών ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ΑΕΛ θα νικούσε το παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας για ακόμη μια φορά, ευνοημένη από την παράγκα την Λαμία!
“Ο διαιτητής δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι το παιχνίδι δεν έγινε με υπαιτιότητα της ΑΕΛ. Δεν έκανε κρίση. Στο άρθρο 17 το οποίο επικαλέστηκε, αναφέρει πως αν κάποιοι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, (αναφέρεται στους 9) και οι υπόλοιποι 13 έχουν, έχει δικαίωμα να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Με προϋπόθεση όμως η ανάκληση των δελτίων να είναι νόμιμη. Αυτή ήταν παράνομη.”
“Δεν παίζαμε την κατηγορία χθες. Ήταν απλά ένα κρίσιμο παιχνίδι. Και ήταν βέβαιο ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. γιατί έχουμε κάνει μια καταπληκτική ομάδα και θα το δείτε την Κυριακή και με την ΑΕΚ, (θα πάρουμε τους βαθμούς και θα σωθούμε). Eίναι ευνοημένη από την παράγκα η Λαμία, της οποίας ο ιδιοκτήτης έχει στενές σχέσεις όπως έχετε δει με τις διαιτησίες και πως ανέβηκε η Λαμία για να μείνει έξω ο Άρης, και η οποία είναι το δεξί χέρι της ΑΕΚ ποδοσφαιρικά, με δανεικούς παίκτες μεγάλης αξίας κάποιες φορές και τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο (έχει άριστες σχέσεις με τον Παπαϊωάννου ο οποίος δεν το κρύβει) που είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και στο παρασκήνιο επηρεάζει τις εκλογές των Ενώσεων, και έτσι η ΑΕΚ δεν δέχεται αυτά που κάνει η κυβέρνηση και για αυτό ζητούν συνέχεια εκλογές και να ελέγχουν την διαιτησία.”
Ακούστε τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















