Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Λοντίγκιν: “Στάθηκα τυχερός στο σουτ του Αραμπούλι”

Published

on

Δίκαιο το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Γιούρι Λοντίγκιν που έκανε και μια μεγάλη απόκρουση στο ματς λέγοντας ότι ήταν τυχερός στη φάση με τον Αραμπούλι, ενώ έδωσε το σύνθημα πρόκρισης με τον Παναθηναϊκό.

Για την καθοριστική απόκρουση του 66’ στη φάση του Αραμπούλι: «Δεν θα έλεγα ότι ήταν μεγάλη απόκρουση, ίσως στάθηκα λιγάκι τυχερός που έγινε το σουτ πάνω μου. Νόμιζα ότι ήταν οφσάιντ ο παίκτης της Λαμίας, γιατί ήταν πολύ μπροστά. Από εκεί και πέρα όμως, δεν θέλω να σταθώ σ’ αυτή τη φάση, θέλω να σταθώ στο ότι τα παιδιά το πάλεψαν, κράτησαν το μηδέν και είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η Λαμία καιγόταν για βαθμούς κι εμείς καιγόμαστε για βαθμούς. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ίσως όχι όμορφο, αλλά είχε πάρα πολλές μονομαχίες. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τον βαθμό».

Για τα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Τα περιμένουμε όπως κάθε ματς. Είναι σαφώς πολύ δύσκολο να παίζεις στην έδρα του. Σκεφτόμαστε πρώτα το ματς του κυπέλλου, προετοιμαζόμαστε ήδη από τώρα γι’ αυτό το ματς. Θα κάνουμε την αποθεραπεία μας και μετά συγκεντρωμένοι θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού

Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.

Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.

Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.

Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή