Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Λοντίγκιν: “Στάθηκα τυχερός στο σουτ του Αραμπούλι”

Published

on

Δίκαιο το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Γιούρι Λοντίγκιν που έκανε και μια μεγάλη απόκρουση στο ματς λέγοντας ότι ήταν τυχερός στη φάση με τον Αραμπούλι, ενώ έδωσε το σύνθημα πρόκρισης με τον Παναθηναϊκό.

Για την καθοριστική απόκρουση του 66’ στη φάση του Αραμπούλι: «Δεν θα έλεγα ότι ήταν μεγάλη απόκρουση, ίσως στάθηκα λιγάκι τυχερός που έγινε το σουτ πάνω μου. Νόμιζα ότι ήταν οφσάιντ ο παίκτης της Λαμίας, γιατί ήταν πολύ μπροστά. Από εκεί και πέρα όμως, δεν θέλω να σταθώ σ’ αυτή τη φάση, θέλω να σταθώ στο ότι τα παιδιά το πάλεψαν, κράτησαν το μηδέν και είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η Λαμία καιγόταν για βαθμούς κι εμείς καιγόμαστε για βαθμούς. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ίσως όχι όμορφο, αλλά είχε πάρα πολλές μονομαχίες. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τον βαθμό».

Για τα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Τα περιμένουμε όπως κάθε ματς. Είναι σαφώς πολύ δύσκολο να παίζεις στην έδρα του. Σκεφτόμαστε πρώτα το ματς του κυπέλλου, προετοιμαζόμαστε ήδη από τώρα γι’ αυτό το ματς. Θα κάνουμε την αποθεραπεία μας και μετά συγκεντρωμένοι θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή