Ακολουθήστε μας
 

Νέα από Ελλάδα

Συνεχίζουν στον Ασπρόπυργο Κουδουνάς και Δεληγιάννης / Κουδουνάς: “Ανήκω στην Λαμία, όνειρό μου να παίξω με την ομάδα”

Στην ομάδα του Ασπρόπυργου θα αγωνίζονται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν δύο πρώην κυανόλευκα ταλέντα των ακαδημιών της ομάδας μας, οι Θανάσης Δεληγιάννης και Νίκος Κουδουνάς.

Υπό τις οδηγίες του θρύλου Κριστόφ Βαζέχα οι δύο άλλοτε ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Συλλόγου θα προσπαθήσουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

Και αν ο Δεληγιάννης αγωνίστηκε μία μόλις χρονιά με την φανέλα της Λαμίας δεν ισχύει το ίδιο και με τον Κουδουνά ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Συλλόγου με θητεία 6 ετών στα τμήματα υποδομής.

Ο Νίκος Κουδουνάς αν και στο ξεκίνημα της σεζόν βρέθηκε στην νεοσύστατη ομάδα της Σαντορίνης εντέλει κατέληξε στην….ανανεωμένη ομάδα του Ασπροπύργου η οποία επιχειρεί να κάνει restart και να βρεθεί στις υψηλότερες κατηγορίες δουλεύοντας πλέον σε πιο…επαγγελματικά πρότυπα.

Ο 20χρονος αμυντικός, έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας του στις ακαδημίες της ομάδας μας, ανήκει στην Λαμία και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην ομάδα προκειμένου να διεκδικήσει και αυτός όπως πολλά ακόμη παιδιά της ηλικίας του ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το lamiara.gr με αφορμή την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Football League συνομίλησε με τον Νίκο Κουδουνά ο οποίος εξέφρασε την θέλησή του να επιστρέψει στην ομάδα της πόλης του και να παλέψει ώστε να παραμείνει μέλος της.

Μεταξύ άλλων ο 20χρονος αμυντικός δήλωσε:

Για την ομάδα του Ασπροπύργου: “Γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια στην ομάδα, έχουμε καλό ρόστερ και παρά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με Αστέρα Βλαχιώτη εκτός (ήττα με 1-0) και Καλαμάτα εντός (ήττα με 0-2) θεωρώ πως θα βρούμε τα πατήματά μας και θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.”

Για τον Κριστόφ Βαζέχα: “Ο κόουτς είναι μία ιστορία από μόνος του. Είναι σχολείο για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. Πολύ καλός και σαν άνθρωπος αλλά και σαν προπονητής. Κάνουμε πολύ ωραία προπόνηση και υπάρχει θετική διάθεση από όλη την ομάδα.”

Για την έναρξη του πρωταθλήματος στα τέλη Μαρτίου: “Είναι πολύ δύσκολο και πρωτόγνωρο για όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα επέλεξε να πορευτεί  με μεγάλο ρόστερ και αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις οι οποίες είναι αυξημένες φέτος.”

Για την Λαμία και την ενδεχόμενη επιστροφή του: “Ανήκω στην Λαμία, το σκέφτομαι και θέλω να παίξω με την ομάδα της πόλης μου. Είμαι 6 χρόνια στον Σύλλογο και θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω. Θα μιλήσω το καλοκαίρι με την διοίκηση και αν αποφασίσουν και αποφασίσω να συνεχίσω στην ομάδα τότε θα είμαι σίγουρα στην προετοιμασία όπου θα παλέψω να δείξω την αξία μου.”

Για το πρωτάθλημα των ακαδημιών: “Είναι κρίμα που έχει σταματήσει η δράση στα τμήματα των ακαδημιών γιατί μέσα από αυτά τα πρωταθλήματα εξελίσσεσαι σαν νέος ποδοσφαιριστής.  Θεωρώ σίγουρο πως πολλά παιδιά θα επηρεαστούν από αυτό και ίσως σταματήσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν. Είναι στενάχωρο να μην παίζουν τα παιδιά ποδόσφαιρο!”

Για τον Δεληγιάννη που είναι και πάλι συμπαίκτες αλλά και τον Χριστόφορο Καραγιάννη που θα τον βρει αντίπαλο: “Με τον “Δέλη” ήμασταν όλη τη χρονιά μαζί πέρυσι στην άμυνα της Κ-19 και συνεχίζουμε και φέτος στην ίδια ομάδα. Είναι ωραίο να παίζεις με παλιούς σου συμπαίκτες σε μία νέα ομάδα. Ο Χριστόφορος παίζει στην Καλλιθέα, έχουμε τεθεί αντιμέτωποι σε κάποια φιλικά. Είμαστε από την ίδια πόλη, για πολλά χρόνια στην ίδια ομάδα. Θα τα πούμε στο γήπεδο (σ.σ γέλια).

 

To ροστερ του Ασπρόπυργου


Προπονητής : Κριστόφ Βαζέχα (56 ετών)

Τερματοφύλακες
Νέστορας Γκέκας (07/03/1995) από Απόλλωνα Λάρισας
Δημήτρης Νίκας (30/08/1999) ως ελεύθερος
Γιάννης Οικονομόπουλος (18/02/1999)
Βαγγέλης Σιμιστήρας (09/06/2002) από Λεβαδειακό U19

Αμυντικοί
Βασίλης Πατσατζόγλου (10/04/1994) ως ελεύθερος
Θεόδωρος Τριποτσέρης (04/03/1986) ως ελεύθερος
Ζόζεφ Αντουάν Να (01/01/2002)
Λεωνίδας Αργυρόπουλος (29/03/1990) από Λεβαδειακό
Νίκος Κουδούνας (19/03/2001) από ΑΣ Σαντορίνης
Βαγγέλης Θεοδώρου (01/01/2001) από Χαραυγιακό
Χριστόφορος Ντούμπερετ (28/04/1994) από ΓΣ Μαρκό
Λάζαρος Μερτύρης (03/12/2001)
Θανάσης Δεληγιάννης (05/03/2002) από Ηρακλή Ψαχνών
Γιώργος Παπαθανασίου (20/06/2000) από ΑΕ Μυκόνου
Δημήτρης Καμπουρούδης (12/09/2000) από Λουγκάνο U21

Μέσοι
Βασίλης Μουκίδης (23/10/1993) από ΑΟ Αγίου Ιεροθέου
Μάριος Τζανουλίνος (15/04/1996) ως ελεύθερος
Γιώργος Κατίδης (28/06/1995) από Θεσπρωτό
Λάμπρος Ζαχαρός (06/06/1998)
Γιώργος Πετσίτης (11/05/2000) ως ελεύθερος
Γιώργος Μουκίδης (1996) από ΑΟ Αγίου Ιεροθέου
Βασίλης Ζαχαράκης (17/09/1991) από Προοδευτική

Επιθετικοί
Λεωνίδας Καλομοίρης (08/05/2000) από Παναθηναϊκό U19
Θωμάς Βασιλείου (28/07/1994) από ΠΑΕ Χανιά
Κώστας Γεωργακόπουλος (03/01/1994) από Ολυμπιακό Βόλου
Λαμίν Τραορέ (21/09/1993) από Wej SC – Σαουδική Αραβία
Τάσος Μαρούδας (08/03/1997) από Ολυμπιακό Βόλου
Μάριος Γεωργόπουλος (09/02/1999) από ΑΟ Υπάτου
Στράτος Λάμπογλου (02/04/1999) από Προοδευτική
Βασίλης Τσεβάς (27/05/1995) από ΓΣ Μαρκό
Κριστάν Παλ (13/07/1999) από Προοδευτική
Αντώνης Κυριαζής (14/04/1997) από Προοδευτική

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Offs

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λαμία (pic)

Χωρίς νέα προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – εξπρές του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.

PAOK SQUAD

Χωρίς νέα προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – εξπρές του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία. «Μέσα» ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Λαμία και είναι έτοιμος για τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που ακολουθούν.

Οι παίκτες δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (23.04) μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χάρης Τσιγγάρας και Στέφανος Τζίμας, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε…

Θυμίζουμε πως εκτός λόγω καρτών έμεινε ο τιμωρημένος Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ , Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή