Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Football League: Πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής ο Χριστόφορος Καραγιάννης (pics)

Published

on

Την 2η του συμμετοχή με την νέα του ομάδα, στο πρωτάθλημα της Football League πραγματοποίησε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, ο Λαμιώτης μέσος της Καλλιθέας (ανήκει στον ΠΑΣ Λαμία) Χριστόοφορος Καραγιάννης.

Ο Καραγιάννης, προϊόν των ακαδημιών της Λαμίας, το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του για την τρέχουσα σεζόν στην Football League και την Καλλιθέα προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής και να παίξει ποδόσφαιρο έτσι ώστε, γυρίζοντας στο τέλος της χρονιάς στην Λαμία να διεκδικήσει και αυτός μία θέση στην ομάδα μας.

Στο ματς της 2ης αγωνιστικής την προηγούμενη Τετάρτη με αντίπαλο την Σαντορίνη έκανε το ντεμπούτο του περνώντας ως αλλαγή στο 33ο λεπτό ενώ χθες μπαίνοντας και πάλι ως αλλαγή στη θέση του Μουσταφίδη πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής διεκδικώντας πλέον θέση βασικού καθώς πρόκειται για έναν πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν κεντρικός μέσος όσο και σαν στόπερ και δεξιός μπακ.

Να σημειωθεί πως από πλευράς Ασπροπύργου ο Νίκος Κουδουνάς, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Λαμία,  δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναζητώντας ακόμη την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι με την νέα του ομάδα.

 


Στον αγώνα τώρα με την ομάδα του Γιάννη Τάτση, σχετικά καλή χθες η Καλλιθέα στον Ασπρόπυργο, επικράτησε με 3-0 και έκανε «σεφτέ» στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα της Αθήνας, έχοντας στην άκρη του πάγκου τον Γιάννη Τάτση, πήρε μια σπουδαία νίκη και πλέον κοιτάζει με αισιοδοξία τη συνέχεια, έχοντας συγκεντρώσει πέντε βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Από την άλλη, ο Ασπρόπυργος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα της Καλλιθέας δεν πήρε τίποτα από το ματς.

Στο 45′ έγινε το 0-1 με σουτ του Μαρουκάκη μέσα από την περιοχή. Στο 59′ ο Στούπης με εκπληκτικό σουτ έκανε το 0-2, για να έρθει ο Μαρουκάκης δύο λεπτά αργότερα και να εκμεταλλευτεί την λάθος έξοδο του Γκέκα κάνοντας το 0-3.

Ασπρόπυργος (Κριστόφ Βαζέχα) : Γκέκας, Τριποτσέρης, Πατσατζόγλου, Αργυρόπουλος (46′ λ.τ. Κατίδης / 84′ λ.τ. Ντούμπερετ), Πετσίτης, Μουκίδης Β. (46′ Γεωργακόπουλος), Αμπεσόλο, Πολ, Ζαχαρός, Κυριαζής (64′ Τραορέ), Λάμπογλου (44′ Τζανουλίνος).

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης) : Κουρεπίνης (52′ λ.τ. Πάντος), Παντελίδης, Καντέ, Μουσταφίδης (26′ λ.τ. Καραγιάννης), Κρητικός, Καλύβας, Στούπης, Σταύρου (74′ Ενγκουέμ), Καββαδίας (74′ Φέκκας), Μαρουκάκης, Παπαγγελής (74′ Θεοδωράκης)

Photo: Γεωρνταμιλής Θεόδωρος

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα από Ελλάδα

Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!

Τελευταίος του σταθμός στην χώρα μας ήταν ο ΠΑΣ Λαμία, με τον Σάββα Παντελίδη να τον διαδέχεται τότε!

Σε…παλιά λημέρια επιστρέφει ο Τζιανλούκα Φέστα με τον Ιταλό τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ σε μια περίοδο που ο σύλλογος αναζητά αγωνιστική ανάκαμψη για να προλάβει το τρένο της παραμονής.

Ο Φέστα επιστρέφει στη χώρα μας έχοντας ως τελευταίο σταθμό τον ΠΑΣ Λαμία, από τον οποίο αποχώρησε στις 13 Νοεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Φθιώτιδα, κατέγραψε 26 αγώνες, με απολογισμό 5 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Παρά τα ανάμεικτα αποτελέσματα, κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα στην κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ απέναντι στη Βέροια, στοιχείο που αποτυπώνει τη μαχητικότητα της ομάδας του σε κρίσιμες στιγμές.

Στη Λάρισα, ο Ιταλός τεχνικός καλείται να διαδεχθεί τον Σάββας Παντελίδης, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα συγκυρία, καθώς ο Παντελίδης είχε αναλάβει τη Λαμία αμέσως μετά την αποχώρηση του Φέστα τον Νοέμβριο του 2022. Έτσι, οι δύο προπονητές συνδέονται έμμεσα μέσα από μια «σκυταλοδρομία» πάγκων που συνεχίζεται τώρα στη Θεσσαλία.

Η επιλογή του Φέστα από τη διοίκηση της ΑΕΛ δείχνει πρόθεση για έναν προπονητή με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα και γνώση των απαιτήσεων του εγχώριου ποδοσφαίρου και της ομάδας.

Ο 57χρονος Ιταλός προπονητής έχει ήδη δύο θητείες στην ΑΕΛ (2018-19, 2021), ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης (2021-22) και την Λαμία (2022). Ο Φέστα αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής (24/4) να βρίσκεται στη Λάρισα.

Στους βυσσινί έχει υπάρξει σε 2 διαφορετικές περιόδους και συνολικά 48 παιχνίδια,  14 νίκες, 14 ισοπαλίες, 20 ήττες. 

Από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης στο πάγκο των βυσσινί έκατσε για 17 ματς, με απολογισμό 3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 7 ήττες!

Το ζητούμενο πλέον είναι αν θα καταφέρει να μετατρέψει αυτή την εμπειρία σε αγωνιστική συνέπεια και αποτελέσματα, οδηγώντας την ιστορική ομάδα της Λάρισας σε τροχιά επιτυχιών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η νέα εποχή στον πάγκο της ΑΕΛ ξεκινά με προσδοκίες, αλλά και πίεση για άμεσα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή